Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
Αρχικήhomepage sliderΣυνελήφθησαν επτά άτομα για την υπόθεση μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης από...

Συνελήφθησαν επτά άτομα για την υπόθεση μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης από τον Κολωνό – Ανάμεσά τους πατέρας και γιος

Όπως προέκυψε από την ενδελεχή έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., ακόμα επτά άτομα ταυτοποιήθηκαν ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης κοπέλας από τον Κολωνό.

Νέες συλλήψεις εμπλεκομένων στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό πραγματοποιήθηκαν νωρίτερα σήμερα.

Συνολικά συνελήφθησαν επτά άτομα εκ των οποίων δύο Έλληνες (48 ετών και 20 αντίστοιχα, πατέρας και γιoς) και πέντε αλλοδαποί (αναλυτικότερα πρόκειται για δύο υπηκόους Πακιστάν 36 και 52 ετών, δύο υπηκόους Μπαγκλαντές 28 και 44 ετών και έναν 47χρονο Αλβανικής καταγωγής.

Ακόμη ένας κύκλος ανακρίσεων

Οι επτά νέες συλλήψεις για την υπόθεση του Κολωνού, σηματοδοτούν ακόμη έναν κύκλο ανακρίσεων για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης μετά την τελευταία κατάθεσή της, στην οποία έδωσε αποκαλυπτικά στοιχεία που οδήγησαν και σε νέα πρόσωπα.

Ο πρώτος κύκλος της ανάκρισης ήδη περατώθηκε και ο σχετικός φάκελος της δικογραφίας αναμένεται να διαβιβαστεί σε εισαγγελέα και στη συνέχεια στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο που θα αποφασίσει για την παραπομπή ή μη των ήδη κατηγορουμένων σε δίκη. Στόχος είναι ο άμεσος προσδιορισμός της δίκης μέσα στο πλαίσιο του 18μηνου όπου λήγει το ανώτατο όριο προφυλάκισης. Η νέα δικογραφία χρεώθηκε σε διαφορετικό ανακριτή ενώπιον του οποίου θα βρεθούν αντιμέτωποι οι 7 νέοι κατηγορούμενοι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας