Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝέαΑυγενάκης: «Συγκίνηση και ευγνωμοσύνη για την αναγνώριση των αποτελεσμάτων»

Αυγενάκης: «Συγκίνηση και ευγνωμοσύνη για την αναγνώριση των αποτελεσμάτων»

Ο Λευτέρης Αυγενάκης, με ανάρτηση στο Facebook, ευχαρίστησε αθλητικές ομοσπονδίες και Παραολυμπιακή Επιτροπή που -με κοινή ανακοίνωσή τους- αναγνώρισαν το έργο του.

«Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για τα ειλικρινή σας λόγια! Μαζί τα καταφέραμε, μαζί ανεβάσαμε τον αθλητισμό μας ψηλότερα!». Με τις φράσεις αυτές απάντησε ο Λευτέρης Αυγενάκης στην κοινή ανακοίνωση αναγνώρισης του έργου του -από τη θέση του υφυπουργού Αθλητισμού- που εξέδωσαν αθλητικές ομοσπονδίες και η Παραολυμπιακή Επιτροπή.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, μεταξύ άλλων, επισημαίνει ότι «με γεμίζουν συγκίνηση και ευγνωμοσύνη για την παραγωγική συνεργασία μας επί τέσσερα χρόνια και την αναγνώριση των αποτελεσμάτων, που έφερε η μεταρρυθμιστική μας πολιτική».

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Λ. Αυγενάκη, αναφέρει: «Τα θερμά λόγια στην κοινή ανακοίνωση των Ολυμπιακών Ομοσπονδιών και της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής με γεμίζουν συγκίνηση και ευγνωμοσύνη για την παραγωγική συνεργασία μας επί τέσσερα χρόνια και την αναγνώριση των αποτελεσμάτων, που έφερε η μεταρρυθμιστική μας πολιτική.

Ο δρόμος δεν ήταν εύκολος. Μέσα όμως από σκληρή καθημερινή δουλειά, προσπαθήσαμε και πετύχαμε τον κοινό μας στόχο: να μεγαλώνουμε διαρκώς την αθλητική οικογένεια, να κάνουμε τον ελληνικό αθλητισμό πιο εξωστρεφή στο διεθνές στερέωμα, πιο φωτεινό και πιο ανοιχτό στην κοινωνία και στη νέα γενιά.

Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για τα ειλικρινή σας λόγια! Μαζί τα καταφέραμε, μαζί ανεβάσαμε τον αθλητισμό μας ψηλότερα!

Εύχομαι να συνεχίσουμε να παλεύουμε ενωμένοι για έναν καλύτερο αθλητισμό, αντάξιο της ιστορίας της χώρας μας. Να δίνουμε τις κοινές μας μάχες και σας λογίζω δίπλα μου -να με λογίζετε κι εσείς πάντοτε κοντά σας- σε όσα πρόκειται να ακολουθήσουν στο μέλλον.

Όλοι μαζί, ενωμένοι, θα κερδίσουμε και την κρίσιμη εθνική μάχη που έρχεται, ώστε στις 25 Ιουνίου να αναδείξουμε αυτοδύναμη ισχυρή κυβέρνηση, με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Για να συνεχίσει η Ελλάδα μας και ο αθλητισμός της να πορεύονται στον δρόμο της σταθερότητας και της ανάπτυξης!».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας