Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήGovernmentΗ Καϊλή που άρχισε να μιλάει, ποιοι «έχασαν» τον ύπνο τους και...

Η Καϊλή που άρχισε να μιλάει, ποιοι «έχασαν» τον ύπνο τους και οι «καυτές» εξελίξεις

Η Εύα Καϊλή παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη, στην ισπανική εφημερίδα El Mundo και αναφέρθηκε για πρώτη φορά στα όσα βίωσε λόγω του σκανδάλου Qatargate. Εμφανίσθηκε δυναμική και αποφασισμένη να πάρει πίσω τη ζωή της, γεγονός που «άναψε» φωτιές και στην Αθήνα.

 

Μετά από πολύμηνη ταλαιπωρία η ανεξάρτητη πλέον ευρωβουλευτής μπορεί να απολαμβάνει στιγμές με το παιδί της, το οποίο στερήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς βρισκόταν έγκλειστη σε βελγικές φυλακές.

Τα όσα είπε στην συνέντευξή της, αλλά και γενικά η στάση που επέδειξε, καταδεικνύουν την πορεία που σκοπεύει να ακολουθήσει από εδώ και στο εξής η Ελληνίδα ευρωβουλευτής.

Καταρχήν, το γεγονός πως δεν «έσπασε» μέσα στις φυλακές, στην πολύμηνη κράτησή της, στερούμενη ακόμη και λίγα λεπτά με το παιδί της, δείχνουν ισχυρό χαρακτήρα, που δεν το βάζει εύκολα κάτω.

Πολλοί ήταν εκείνοι, τόσο συνάδελφοί της ευρωβουλευτές, όσο και πρώην πολιτικοί «σύντροφοί» της στο ΠΑΣΟΚ, που δεν πίστευαν ότι Εύα θα άντεχε τόση πίεση.

Τους διέψευσε όμως όλους, προτιμώντας να παραμείνει στη φυλακή παρά να δηλώσει ένοχη, όπως ήθελαν διακαώς οι βελγικές αρχές.

Διαχειρίστηκε όσο καλύτερα μπορούσε το γεγονός πως σε μια στιγμή, από τα σαλόνια του Ευρωκοινοβουλίου βρέθηκε στα «αλώνια» της φυλακής και τελικά βγήκε νικήτρια, από την πρώτη αυτή «μάχη».

Τώρα, αν είναι ένοχη ή όχι, αυτό θα το κρίνει η Βελγική δικαιοσύνη και όχι εμείς.

Αυτό που μαθαίνει όμως η στήλη μας, είναι ότι πολλοί είναι εκείνοι που έχουν χάσει τον ύπνο τους στην Αθήνα από την δυναμική «επαναφορά» της Εύας.

Και ο λόγος είναι πολύ απλός. Η Καϊλή, τόσα χρόνια στο Ευρωκοινοβούλιο, γνωρίζει πολλά και διάφορα.

Έχει δει από κοντά διάφορες καταστάσεις και έχει ακούσει ακόμη περισσότερα, για πρόσωπα της ελληνικής πολιτικής σκηνής.

Όπως τόνισε στη στήλη μας άνθρωπος, που βρίσκεται κοντά στην Ελληνίδα ευρωβουλευτή, η Εύα δεν προτίθεται να εγκαταλείψει την πολιτική της καριέρα και δεν σκέπτεται καν να φύγει «ηττημένη» και «στιγματισμένη». Θέλει να αποδείξει πως δεν έχει καμία σχέση με όσα την κατηγορούν και να επιστρέψει στην Ελλάδα με ψηλά το κεφάλι.

Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε, αν παραστεί ανάγκη, η Εύα θα μιλήσει για πρόσωπα και καταστάσεις που βίωσε στις Βρυξέλλες και το Στρασβούργο και αφορούν πρόσωπα της εγχώριας πολιτικής σκηνής.

Επέστρεψε δριμύτερη και αποφασισμένη… 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας