Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝέαΠογέτ: Αυτή είναι η 28άδα της εθνικής για Ιρλανδία και Γαλλία

Πογέτ: Αυτή είναι η 28άδα της εθνικής για Ιρλανδία και Γαλλία

Ο Πογέτ γνωστοποίησε σήμερα (9/6) τις τελικές του επιλογές για τις δύο αναμετρήσεις με Ιρλανδία (16/6) και Γαλλία (19/6), στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού ομίλου στο Euro.

Οριστικοποιήθηκε η αποστολή της εθνικής ομάδας των ανδρών για τις δύο αναμετρήσεις με Ιρλανδία και Γαλλία, στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού ομίλου στο Euro 2024.

Ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας, Γκουστάβο Πογέτ, δημοσιοποίησε σήμερα (9/6) την 28άδα που θα υποδεχθεί την Ιρλανδία (16/6, 21:45 – «OPAP Arena») και θ’ αντιμετωπίσει στο Παρίσι τη Γαλλία (19/6, 21:45 – «Stade de France»).

Ο Ουρουγουανός τεχνικός αποφάσισε να επανδρώσουν την αποστολή οι: Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Παντελής Χατζηδιάκος, Κώστας Τσιμίκας, Γιάννης Παπανικολάου, Δημήτρης Λημνιός, Βαγγέλης Παυλίδης, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Τζορτζ Μπάλντοκ, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιώργος Μασούρας, Φώτης Ιωαννίδης, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Αθανασιάδης, Λάζαρος Ρότα, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Γιώργος Τζαβέλλας, Πέτρος Μάνταλος, Γιάννης Κωνσταντέλιας, Τάσος Μπακασέτας, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Μανώλης Σιώπης, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Γιώργος Γιακουμάκης, Ταξιάρχης Φούντας, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

Η αποστολή της Εθνικής θα συγκεντρωθεί την ερχόμενη Δευτέρα (12/6) και θα κάνει προπόνηση στις 18:30 στο γήπεδο «Γ. Καμάρας». Η οποία, θα είναι ανοιχτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και το κοινό.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας