Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝέαΕΛ.ΑΣ.: Τρεις συλλήψεις πλαστογράφων

ΕΛ.ΑΣ.: Τρεις συλλήψεις πλαστογράφων

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών συνέλαβε τρεις πλαστογράφους και κατάσχεσε, μεταξύ άλλων, πλαστά διαβατήρια και άδειες παραμονής.

Από την Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν χθες (8/6) στην Αθήνα, τρεις αλλοδαποί και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για -κατά περίπτωση- συμμορία που διαπράττει πλαστογραφία και πλαστογραφία πιστοποιητικών καθώς και παράβαση των νομοθεσιών για τους αλλοδαπούς και τα ναρκωτικά.

Για την υπόθεση προηγήθηκε κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων, ενώ για την αποδόμηση της οργάνωσης πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε συνολικά τέσσερις οικίες.

Μάλιστα σε μια από αυτές βρέθηκε πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο κατάρτισης πλαστών εγγράφων. Στο πλαίσιο των ερευνών, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 9 κινητά τηλέφωνα, 2 φορητοί υπολογιστές, 320 ευρώ, 4 εκτυπωτές, 24 μήτρες ταξιδιωτικών εγγράφων και δελτίου άδειας διαμονής, 24 διαβατήρια, 11 άδειες διαμονής, 5 δελτία αιτούντος ασύλου, 2 ταυτότητες και 3 βεβαιώσεις κατάθεσης αίτησης για έκδοση άδειας διαμονής από τις οποίες η μια καταφανώς πλαστή.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας