Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝέαΤο ART1 στο χαρτοφυλάκιο ακινήτων της EVERTY

Το ART1 στο χαρτοφυλάκιο ακινήτων της EVERTY

Η Everty, διεθνής εταιρεία επενδύσεων ακινήτων, ανακοίνωσε την τρίτη μεγάλη εξαγορά της στην Ελλάδα, το κτίριο ART1. Πρόκειται για να υπερσύγχρονο κτίριο γραφείων σε εξαιρετικό σημείο, στην οδό Αρτέμιδος 1, στο Μαρούσι, Αθήνα.

Η πλήρης ανακαίνιση του ακινήτου, που παραδόθηκε από το διάσημο αρχιτεκτονικό γραφείο «Neiheiser Argyros», με έδρα το Λονδίνο, προσφέρει ένα βιώσιμο και ευέλικτο περιβάλλον εργασίας με κήπο στον τελευταίο όροφο.

Το κτίριο παρέχει τις ιδανικές συνθήκες, και χώρους εργασίας άνετους, σαν να εργάζεται κανείς από το σπίτι, όπου σύγχρονες, δυναμικές, διεθνείς ομάδες θα εμπνευστούν ώστε να δημιουργήσουν και να εξελιχθούν.

Τον Ιούνιο του 2020, η Everty, μέλος του YNV Group, ανακοίνωσε τα σχέδιά της να επενδύσει €100 εκατομμύρια για την αγορά και ανάπτυξη εμπορικών και τουριστικών ακινήτων στην Ελλάδα μέσα στα επόμενα χρόνια.

Ο Νικόλαος Ρούπακας, Country Manager της Everty Greece, μοιράζεται την υπερηφάνειά του για τη νέα αυτή επένδυση: «Η Everty έχει δεσμευτεί ως προς την αγορά, ανάπτυξη και διαχείριση ενός αποκλειστικού χαρτοφυλακίου, προνομιούχων, εμπορικών και τουριστικών ακινήτων που επαναπροσδιορίζουν το χώρο που οι εργαζόμενοι μπορούν να χαλαρώσουν, να εργαστούν και να διαπρέψουν.

Το κτίριο ART1 αποτελεί ιδανική προσθήκη στο χαρτοφυλάκιό μας, παρέχοντας πρώτης τάξης και κορυφαίου επιπέδου χαρακτηριστικά που βρίσκει κανείς συνήθως μόνο σε μεγαλύτερα κτίρια, ενώ παράλληλα είναι διαπιστευμένο με βάση τα υψηλότερα πρότυπα ενεργειακής απόδοσης.

Το έργο αυτό είναι ένα σταθερό βήμα προς την κατεύθυνση επίτευξης του στόχου μας για την επένδυση €100 εκατομμυρίων στην αγορά προνομιούχων ακινήτων στην Ελλάδα, στηρίζοντας τόσο την ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας όσο και την ευημερία των τομέων στους οποίους δραστηριοποιούμαστε».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας