Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΗ Vespa τιμά τα 100 χρόνια της Disney και παρουσιάζει την "Disney...

Η Vespa τιμά τα 100 χρόνια της Disney και παρουσιάζει την “Disney Mickey Mouse Edition”!

Oι Vespa Primavera 50cc, 125cc και 150cc έχουν χρώμα μαύρο, κόκκινο, λευκό και κίτρινο και συνοδεύονται από ασορτί κράνος στα ίδια εντυπωσιακά χρώματα.

Δύο εμβληματικές μάρκες, η Vespa και η Disney, συναντιούνται σε μια ιδιαίτερη συνεργασία που έχει ως σκοπό τον εορτασμό μίας πολύ ξεχωριστής επετείου, της συμπλήρωσης 100 ετών από την ίδρυση της Disney.

Για τον σκοπό αυτή, η Vespa παρουσιάζει την Disney Mickey Mouse Edition. Οι δύο μάρκες εκφράζουν το πνεύμα της εποχής, με τα σχέδια στην ειδική αυτή έκδοση να δημιουργούνται από κορυφαίες επιλογές σχημάτων και χρωμάτων. Η Vespa εκτιμά την ελευθερία και τη διασκέδαση και μοιράζεται της αξίες της Disney για την αφήγηση και το ταξίδι, πετυχαίνοντας έτσι μια τέλεια συνεργασία. Το διάσημο σκούτερ έκανε πρόσφατα την εμφάνισή του στο αριστούργημα κινουμένων σχεδίων Luca, που υπογράφουν οι Disney και Pixar.

Αυτές οι δύο διαχρονικές μάρκες συναντιούνται σε ένα ειδικό έργο για τα 100 χρόνια της Disney, με τη Vespa να τιμά αυτήν την επέτειο με μια Disney Mickey Mouse Edition.

Η Vespa είναι κάτι περισσότερο από απλός τρόπος μεταφοράς, είναι τρόπος ζωής: η επέκταση της προσωπικότητας ενός αναβάτη, της ιστορίας και του ταξιδιού του. Ένας υπέροχος ταξιδιωτικός σύντροφος που, σε αυτήν την ειδική έκδοση, ελευθερώνει τη φαντασία και μας ενθαρρύνει να κάνουμε μεγάλα όνειρα.

Ο Michele Colaninno, Διευθύνων Σύμβουλος παγκόσμιας στρατηγικής, προϊόντων, μάρκετινγκ και καινοτομίας του Ομίλου Piaggio, σχολίασε αυτή τη συνεργασία ως εξής: «Τα όνειρα μας επιτρέπουν να κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία, ακόμη και σε περίπλοκους καιρούς όπως αυτοί. Ένα διαχρονικό brand όπως η Vespa δεν θα μπορούσε να μην γιορτάσει, σε αυτήν την πολύ ιδιαίτερη περίσταση της 100ης επετείου της Disney, ένα εξίσου αιώνιο brand όπως ο Μίκυ Μάους, με φόρο τιμής στη δημιουργικότητα, τη φαντασία, την ανάλαφρη καρδιά και τη διασκέδαση – τις ίδιες τις αξίες που πάντα υπάρχουν σε μια βέσπα, και σήμερα, όπως και τότε. Αυτή η συνεργασία μεταξύ της Vespa και της Disney αντιπροσωπεύει τον εορτασμό δύο ιστορικών εταιρειών που έχουν ένα κοινό όνειρο: να επιτρέψουν σε όλους να εκφράσουν τη φαντασία τους ελεύθερα».

Η Claire Terry, Senior Vice President, Disney Consumer Products, Games & Publishing EMEA δήλωσε: «Ακριβώς όπως ο Mickey Mouse, η Vespa είναι ένα πολιτιστικό σύμβολο, που προκαλεί μια αίσθηση διασκέδασης και περιπέτειας και μαζί σχηματίζουν έναν υπέροχο συνδυασμό, επεκτείνοντας πραγματικά τη διαχρονική αφήγηση μας. Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που θα φέρουμε αυτή την έκδοση του εμβληματικού σκούτερ στους θαυμαστές μας για την εκατονταετηρίδα μας και φέρνουμε όλη τη γοητεία και την προσωπικότητα του Μίκυ σε οδικά ταξίδια όπου θέλει ο κόσμος να πάει!».

Για αυτή τη συνεργασία, οι Vespa Primavera 50cc, 125cc και 150cc έχουν χρώμα μαύρο, κόκκινο, λευκό και κίτρινο: οι ίδιες αποχρώσεις που χαρακτηρίζουν το πιο διάσημο ποντίκι της Walt Disney εδώ και δεκαετίες. Οι κίτρινοι τροχοί θυμίζουν τα παπούτσια του Μίκυ Μάους, ενώ οι μαύροι καθρέφτες θυμίζουν τα χαρακτηριστικά στρογγυλά αυτιά του. Ένα γραφικό μοτίβο που σκιαγραφεί τη σιλουέτα του χαρακτήρα διακοσμεί και τις δύο πλευρές του σκούτερ καθώς και το μπροστινό μέρος. Τέλος, δεν θα μπορούσε να λείπει η υπογραφή του Μίκυ Μάους, που εμφανίζεται τόσο στη σέλα όσο και στο μπροστινό κέλυφος.

Η Disney Mickey Mouse Edition της Vespa συνοδεύεται από ασορτί κράνος στα ίδια εντυπωσιακά χρώματα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας