Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΜίλτος Τεντόγλου: Κορυφαία επίδοση στην Ευρώπη από τον Έλληνα άλτη

Μίλτος Τεντόγλου: Κορυφαία επίδοση στην Ευρώπη από τον Έλληνα άλτη

Στην τελευταία του προσπάθεια πήδηξε στα 8.34μ. και έκανε νέο φετινό ρεκόρ, φτάνοντας και πολύ κοντά στο ρεκόρ διοργάνωσης (8.38μ.) που του ανήκει.

Ο Έλληνας «χρυσός» Ολυμπιονίκης του μήκους πήδηξε στα 8,34μ και σημείωσε την κορυφαία επίδοση στην Ευρώπη για φέτος στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες στίβου που διεξάγονται στην Σιλέσια της Πολωνίας.

Ο Μίλτος Τεντόγλου  ξεκίνησε με άλμα στα 8.08μ. (-0.3) και βρέθηκε εύκολα στην πρώτη θέση, διεκδικώντας 16 υπερπολύτιμους βαθμούς για την ομάδα. Στο δεύτερο άλμα, φάνηκε να μπαίνει πιο επιθετικά και έκανε ένα μεγάλο άλμα το οποίο όμως ήταν άκυρο. Το τρίτο του άλμα μετρήθηκε στα 7.95μ., καθώς πάτησε αρκετά πίσω, με τον ίδιο όμως να παραμένει πρώτος και άρα να έχει σίγουρα ακόμη δύο άλματα. Στην τέταρτη προσπάθεια πάτησε άκυρο, το αντιλήφθηκε και γι’ αυτό δεν ολοκλήρωσε το άλμα. Η πέμπτη του προσπάθεια μετρήθηκε στα 8.07μ. ενώ όπως κάνει συνήθως, άφησε το καλύτερο για το τέλος αφού στην τελευταία του προσπάθεια πήδηξε στα 8.34μ. (-1.3) και έκανε νέο φετινό ρεκόρ, φτάνοντας και πολύ κοντά στο ρεκόρ διοργάνωσης (8.38μ.) που του ανήκει. Παράλληλα, έκανε και την κορυφαία επίδοση στην Ευρώπη και Νο5 στον κόσμο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας