Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΈως 1.000 δολάρια τα εισιτήρια για το ντεμπούτο του Μέσι στο Μαϊάμι

Έως 1.000 δολάρια τα εισιτήρια για το ντεμπούτο του Μέσι στο Μαϊάμι

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 21 Ιουλίου, θα φιλοξενηθεί στο DRV PNK του Μαϊάμι (χωρητικότητας 18.000 θεατών) και διεξάγεται στο πλαίσιο του Leagues Cup.

Το ότι υπάρχουν ακόμη αδιάθετα εισιτήρια για τον πρώτο αγώνα του Λιονέλ Μέσι στις ΗΠΑ (όπως τουλάχιστον αποκάλυψε ο πρόεδρος της Ίντερ Μαϊάμι, Χόρχε Μας) είναι είδηση (αν και η διάθεση τους ξεκίνησε πριν από 2 ημέρες), αλλά αν δει κανείς τις τιμές για αυτά τα 700 μαγικά χαρτάκια μάλλον θα καταλάβει το γιατί συμβαίνει αυτό.

Στην ηλεκτρονική πλατφόρμα μέσω της οποίας διατίθενται τα εισιτήρια της Ίντερ, υπάρχουν περίπου 700 κομμάτια, κυρίως στη γωνία του ενός πετάλου και στις γωνίες (στο σημαιάκι του κόρνερ) στις κεντρικές θύρες (που κοστίζουν από 420 έως 520 δολάρια) ενώ κάποιες ελάχιστες που υπάρχουν στις μπροστινές σειρές των κεντρικών θυρών κοστίζουν 1000 δολάρια.
Οι αντίστοιχες τιμές πριν από ένα μήνα στις ίδιες θύρες κυμαίνονταν από 30 έως 50 δολάρια!!!

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 21 Ιουλίου, θα φιλοξενηθεί στο DRV PNK του Μαϊάμι (χωρητικότητας 18.000 θεατών) και διεξάγεται στο πλαίσιο του Leagues Cup, μια διοργάνωση στην οποία συμμετέχουν οι ομάδες του MLS (πρωτάθλημα των ΗΠΑ) και της Liga MX (Μεξικανικό πρωτάθλημα).
Κι αν τα 420 και τα 1.000 δολάρια σας φαίνονται (απολύτως λογικά) υπέρογκες τιμές, σε εξειδικευμένες σελίδες μεταπώλησης, διατίθενται εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα, που ξεκινούν από τις 7.000 δολάρια και φτάνουν έως τις 10.000 δολάρια!!!
Κι αν τελικά η Ίντερ μετά τους Μέσι, Μπουσκέτς αποκτήσει και τους Ζόρντι Άλμπα, Σέρχιο Ράμος ένας Θεός ξέρει τι αυξήσεις μπορεί να εμφανιστούν.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας