Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
Αρχικήhomepage sliderΟικονόμου: «Ο συνδυασμός ταλέντου, δουλειάς, τόλμης και τύχης, θεμέλιο κάθε επιτυχίας»

Οικονόμου: «Ο συνδυασμός ταλέντου, δουλειάς, τόλμης και τύχης, θεμέλιο κάθε επιτυχίας»

Ο Γ. Οικονόμου, για τη σημερινή (4/7) επέτειο κατάκτησης του Εuro 2004, επισημαίνει ότι «χρειάζεται να αλλάξουμε αρκετά, για να κατακτήσουμε κι άλλες κορυφές».

«Ο συνδυασμός ταλέντου, δουλειάς, τόλμης και τύχης είναι θεμέλιο κάθε επιτυχίας». Αυτό επισημαίνει σε δήλωσή του ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Οικονόμου, με αφορμή τη σημερινή (4/7) επέτειο συμπλήρωσης 19 χρόνων από την κατάκτηση του Εuro 2004 στην Πορτογαλία. Προσθέτοντας, μεταξύ άλλων, ότι «χρειάζεται να αλλάξουμε αρκετά, για να κατακτήσουμε κι άλλες κορυφές».

Αναλυτικά, η δήλωση του κυρίου Οικονόμου, αναφέρει: «Η επέτειος της κατάκτησης του Euro 2004, από την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου, μάς υπενθυμίζει ότι ο συνδυασμός ταλέντου, δουλειάς, τόλμης και τύχης είναι θεμέλιο κάθε επιτυχίας. Και αξίζει στην ομάδα εκείνη ο αιώνιος έπαινος για όσα μας πρόσφερε κι όσα μας δίδαξε.

Η πορεία έκτοτε, όμως, μας έμαθε ότι καμία επιτυχία δεν είναι οριστική. Για να κατακτήσουμε κι άλλες κορυφές χρειάζεται να αλλάξουμε αρκετά, να βελτιώσουμε άλλα και να επενδύσουμε συστηματικά σε όσα, μέσα σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σύγχρονο περιβάλλον, μπορούν να μας οδηγήσουν σε νέες επιτυχίες».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας