Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝέαWimbledon: Στον 2ο γύρο ο Τσιτσιπάς (vid)

Wimbledon: Στον 2ο γύρο ο Τσιτσιπάς (vid)

Ο Τσιτσιπάς -σε μια αναμέτρηση που εξελίχθηκε σε 2 μέρες, λόγω διακοπής από βροχή- επικράτησε του Τιμ με 3-2 και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Wimbledon.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά από μια… μαραθώνια αναμέτρηση, επικράτησε σήμερα (5/7) του Ντόμινικ Τιμ με 3-2 (3-6, 7-6, 6-2, 6-7, 7-6) σετ και προκρίθηκε στον β΄ γύρο του Wimbledon. Όπου, θ΄ αντιμετωπίσει τον Άντι Μάρεϊ.

Να θυμίσουμε πως η αναμέτρηση άρχισε χθες αλλά διακόπηκε για σήμερα, λόγω ισχυρής βροχόπτωσης. Ο Έλληνας πρωταθλητής βρέθηκε με την πλάτη… στο φιλέ αντέδρασε και μέχρι το τέλος ο αγώνας ήταν ντέρμπι. Αμφότεροι οι αντίπαλοι, παρά την κούρασή τους, προσπάθησαν και είχαν τις ευκαιρίες τους για να φτάσουν στη νίκη.

Τελικά τα κατάφερε ο Στ. Τσιτσιπάς. Ο οποίος, στις δηλώσεις του παραδέχτηκε την πίεση αλλά και ότι στον επόμενο αγώνα θ’ αντιμετωπίσει «εχθρικό» κοινό. Συγκεκριμένα, είπε: «Νιώθω πολύ πιεσμένος, ήμουν σχεδόν 4 ώρες εδώ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που το παιχνίδι τελικά ήρθε στην πλευρά μου.

Ήταν ένα από τα πολύ καλά παιχνίδια που έχω παίξει με τον Τιμ και αρκετά δύσκολο. Παλέψαμε πολύ σκληρά, ελπίζω το κοινό να το απόλαυσε αυτό. Εύχομαι τα καλύτερα στον Τιμ».

Για τον Άντι Μάρεϊ: «Δεν περiμένω κανέναν να με υποστηρίξει. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα παίξω σε τέτοιο ματς. Θυμάμαι το 2013 όταν είχα δει τον πρώτο του τίτλο στο Wimbledon. Γενικά τον έχω δει σε πολλές περιπτώσεις. Είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο για το άθλημα μας, έχω τεράστιο σεβασμό για αυτόν. Είναι πολυ σκληρός αθλητής, είναι σαν να ζει συνέχεια σε αυτά τα court. Θα ήθελα πολύ να παίξουμε στο κεντρικό court».

Για την Πάουλα Μπαντόσα: «Μόλις έμαθα πως η Μπαντόσα νίκησε με 2-0. Δεν το ήξερα, συγχαρητήρια. Ήταν περισσότερο πιεστικό το γεγονός πως με έβλεπε. Είναι πολύ μεγάλη ευχαρίστηση να παίζω με ανθρώπους που έχω στη ζωή μου. Είναι ένα όνειρο που γινεται πραγματικότητα. Σκεφτόμουν να παίξω σε αυτά τα γήπεδα».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας