Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕπιλογή συντακτών 1ΑΕΚ: Όταν... συγκινήθηκε ο Ματίας Αλμέιδα

ΑΕΚ: Όταν… συγκινήθηκε ο Ματίας Αλμέιδα

Δύο φίλοι των νταμπλούχων Ελλάδας συγκίνησαν τον "Πελάδο"

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και δύο φίλοι της ομάδας, ο Γρηγόρης – από την Ελλάδα και ο Αντώνης – από το Λονδίνο, που βρίσκονταν στη χώρα, παρακολούθησαν τις προπονήσεις.

Οι δύο φίλοι της Ένωσης έστειλαν γράμμα στον Ματίας Αλμείδα, δίνοντας την υπόσχεση πως θα είναι δίπλα του τόσο στις νίκες, όσο και στις ήττες της αγαπημένης τους ομάδας. Οι δύο “κιτρινόμαυροι” οπαδοί έγραφαν μεταξύ άλλων: “Η αγάπη και το αφοσίωση που νιώθω για εσένα και για την ομάδα μας είναι βαθιά και ακλόνητη. Σε διαβεβαιώνω ότι, κατά τη διάρκεια των δύσκολων καιρών, θα είμαι εκεί για να σε υποστηρίξω. Όπως λέει το σύνθημα της ΑΕΚ, “ΑΕΚ στα εύκολα, ΑΕΚαρα στα Δύσκολα”. Αυτό μεταφράζεται ελεύθερα ως “ΑΕΚ στις εύκολες στιγμές, ακόμα περισσότερο ΑΕΚ στις δύσκολες.” Σηματοδοτεί την ανθεκτικότητά μας, την αμείωτη αγάπη μας για την ομάδα σε κάθε περίσταση, καλή ή κακή”.

O προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδας διάβασε το συγκλονιστικό γράμμα των οπαδών και είπε πως συγκινήθηκε πολύ, ενώ τους ευχαρίστησε από καρδιάς και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας