Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΣτον Πύργο Ελέγχου του ΕΦΚΑ ο Άδωνις Γεωργιάδης - Συναντήθηκε και με...

Στον Πύργο Ελέγχου του ΕΦΚΑ ο Άδωνις Γεωργιάδης – Συναντήθηκε και με εργαζόμενους του ΣΕΜΑ

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ενημερώθηκε από τον διοικητή, Παναγιώτη Δουφεξή και τον υποδιοικητή, Αλέξανδρο Βαρβέρη, για τα τρέχοντα ζητήματα του φορέα και την πορεία απονομής των συντάξεων.

Τον Πύργο Ελέγχου, που εδρεύει στο «Πράσινο Κτίριο» του e-ΕΦΚΑ, επισκέφτηκε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως αναφέρει ο κ. Γεωργιάδης σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter, στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ενημερώθηκε από τον διοικητή, Παναγιώτη Δουφεξή και τον υποδιοικητή, Αλέξανδρο Βαρβέρη, για τα τρέχοντα ζητήματα του φορέα και την πορεία απονομής των συντάξεων.

Παράλληλα, σήμερα, Τρίτη 11 Ιουλίου 2023, ο κ. Γεωργιάδης, ο υφυπουργός, Βασίλης Σπανάκης και η Γενική Γραμματέας Εργασιακών Σχέσεων, Άννα Στρατινάκη, συμμετείχαν στη σύσκεψη που έγινε στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, υπό τον υπουργό, Βασίλη Κικίλια, για τα μέτρα προστασίας, λόγω του επερχόμενου καύσωνα.

Επίσης, ο υπουργός Εργασίας συναντήθηκε με αντιπροσωπεία εργαζομένων του Σ.Ε.Μ.Α. & Ε.Ν.Β.Ε., που πραγματοποίησαν συγκέντρωση στο υπουργείο. Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκαν τα μέτρα προστασίας των εργαζομένων, ενόψει του καύσωνα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας