Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΟικονομίαΕπιχειρήσειςH Stoiximan στήριξε για δεύτερη χρονιά το Stoiximan AegeanBall Festival

H Stoiximan στήριξε για δεύτερη χρονιά το Stoiximan AegeanBall Festival

Η Stoiximan συμμετείχε ως ονομαστικός χορηγός για δεύτερη συνεχή χρονιά, στο Stoiximan AegeanBall Festival, επιβεβαιώνοντας τον ενεργό ρόλο της στη στήριξη του αθλητισμού.

H Stoiximan συμμετείχε, για δεύτερη συνεχή χρονιά, ως ονομαστικός χορηγός στο Stoiximan AegeanBall Festival, το κορυφαίο ελληνικό τουρνουά μπάσκετ 3Χ3, επιβεβαιώνοντας τον ενεργό ρόλο της στη στήριξη του αθλητισμού, σε όλες του τις εκφάνσεις.

H ξεχωριστή αθλητική γιορτή του μπάσκετ πραγματοποιήθηκε για 5η χρονιά στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, την Σύρο, από τις 7 έως τις 9 Ιουλίου, όπου για τρεις ολόκληρες ημέρες, η Πλατεία Μιαούλη, μετατράπηκε στον απόλυτο μπασκετικό προορισμό φιλοξενώντας περισσότερους από 2.500 χιλιάδες επισκέπτες τη μέρα.

Ανάμεσά τους ήταν κορυφαίοι αθλητές του ευρωπαϊκού και του ελληνικού μπάσκετ, Ολυμπιονίκες, ηθοποιοί, τραγουδιστές, παιδικές ακαδημίες αλλά και ερασιτέχνες αθλητές και λάτρεις του μπάσκετ που θέλησαν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο πλέον δημοφιλές άθλημα.

Το Stoiximan AegeanBall Festival αποτελεί πλέον θεσμό στα αθλητικά δρώμενα της χώρας, προσελκύοντας συμμετέχοντες και επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν τον αθλητισμό, να συναγωνιστούν και να διασκεδάσουν.

Φέτος στα γήπεδα της Σύρου, βρέθηκαν o Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Κώστας Παπανικολάου, ο Ματίας Λεσόρ, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο Τζο Αρλάουκας, η Βασιλική Μιλλούση, η Ελεάννα Χριστινάκη, η Νέλλη Μπιμπίρη, ο Στέφανος Ντούσκος και πολλοί ακόμα. Εμπνευστής της ιδέας του AegeanBall είναι ο Γιώργος Πρίντεζης, ένας από τους πλέον διακεκριμένους παίκτες μπάσκετ στην Ευρώπη αλλά και πρεσβευτής του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας της Stoiximan, «Μικροί Ήρωες».

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς να στηρίζουμε το Stoiximan AegeanBall Festival ως ονομαστικός χορηγός καθώς πρόκειται για μια διοργάνωση που κάνει πράξη τις αξίες του αθλητισμού, συνδέοντάς τον μάλιστα με τον πλέον αρμονικό τρόπο με την κοινωνική συνεισφορά. Η φετινή μας παρουσία είχε μια ιδιαίτερη αξία για εμάς, γιατί στο πλαίσιο του AegeanBall Festival, ανακατασκευάσαμε και παραδώσαμε το ανοικτό γήπεδο μπάσκετ στην περιοχή του Πάγου, κάνοντας έτσι πράξη τη δέσμευσή μας για την υλοποίηση δράσεων στήριξης του αθλητισμού σε όλη την Ελλάδα» δήλωσε σχετικά ο αντιπρόεδρος της Stoiximan, Πάνος Κωνσταντόπουλος.

Η στήριξη του AegeanBall Festival από την Stoiximan, υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος στήριξης του Ελληνικού αθλητισμού της εταιρείας, το οποίο περιλαμβάνει χορηγικές συνεργασίες με επαγγελματικές ποδοσφαιρικές ομάδες, πρωταθλήματα και διοργανώσεις, Έλληνες Πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες καθώς και Ομοσπονδίες και Εθνικές Ομάδες.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας