Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝέαΣύσκεψη, υπό τον Ν. Μηταράκη, για τα μέτρα ασφαλείας στον τελικό του...

Σύσκεψη, υπό τον Ν. Μηταράκη, για τα μέτρα ασφαλείας στον τελικό του Super Cup

Σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στον τελικό του Super Cup, που θα γίνει 16/8 στο «Γ. Καραϊσκάκης», πραγματοποιήθηκε σήμερα (17/7) στο ΥΠΡΟΠΟ.

Σύσκεψη με θέμα τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να ληφθούν εν όψει του τελικού του Super Cup -που θα διεξαχθεί στις 16 Αυγούστου, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», πραγματοποιήθηκε σήμερα (17/7), υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νότη Μηταράκη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα θέματα και οι λεπτομέρειες που αφορούν στη διεξαγωγή του εν λόγω αγώνα και άπαντες δεσμεύθηκαν ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου η διεξαγωγή του τελικού του Super Cup να είναι απόλυτα επιτυχημένη. Να θυμίσουμε ότι το τρόπαιο θα διεκδικήσουν η Μάντσεστερ Σίτι (νικήτρια του UEFA Champions League) και η Σεβίλλη (κάτοχος του UEFA Europa League).

Στη σύσκεψη μετείχαν -εκτός από τον υπουργό- ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κωνσταντίνος Κατσαφάδος, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος, ο εντεταλμένος σύμβουλος της UEFA Άρης Σταυρόπουλος, ο εκτελεστικός διευθυντής στην ομοσπονδία Ιάκωβος Φιλιππούσης, η διευθύντρια ποδοσφαίρου στην ΕΠΟ Μυρσίνη Ψαρόπουλου, ο αρχηγός της ΕΛΑΣ αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος, ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Αττικής υποστράτηγος Αστέριος Μαντζιώκας, και όλοι οι συναρμόδιοι επικεφαλής των εμπλεκομένων διευθύνσεων, εκπρόσωπος του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού, του αερολιμένα Αθηνών.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας