Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Αρχικήhomepage sliderΝεκρός από τον καύσωνα-Σύλληψη ιδιοκτήτη ψησταριάς

Νεκρός από τον καύσωνα-Σύλληψη ιδιοκτήτη ψησταριάς

Ένας 46χρονος στη Χαλκίδα έχασε τη ζωή του από θερμοπληξία. Συνελήφθη 54χρονος ιδιοκτήτης ψησταριάς στη Χαλκίδα που φέρεται να είναι ο εργοδότης του.

Ένας 46χρονος στη Χαλκίδα αποτελεί, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, το πρώτο θύμα του καύσωνα. Ο δύστυχος άνδρας επιστρέφοντας χθες (20/7) στο σπίτι του αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου της πόλης.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, έφτασε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας με ασθενοφόρο «άσφυγμος, άπνοος και με μυδρίαση άμφου. Θερμοκρασία σώματος 40 βαθμοί. Έγινε ανάνηψη, ΚΑΡΠΑ και διασωλήνωση χωρίς αποτέλεσμα. Ώρα ισοηλεκτρικής γραμμής ηλεκτροκαρδιογραφήματος 17:30. Πιθανή αιτία θανάτου, η καρδιοαναπνευστική ανακοπή μετά την έκθεση σε πολλή υψηλή θερμοκρασία».

Σήμερα το πρωί για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία. Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε πως ο 46χρονος τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες της Πέμπτης εργάστηκε ως διανομέας στην ψησταριά χωρίς όμως σύμβαση εργασίας.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη της ψησταριάς με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια. Ο 54χρονος μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος, με προφορική εντολή του εισαγγελέα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας