Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝέαΠανιώνιος: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Ντόνοβαν Μάρσαλ

Πανιώνιος: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Ντόνοβαν Μάρσαλ

Σοκ στον Πανιώνιο και τον αθλητικό κόσμο της Ελλάδας. Ο νεοαποκτηθέντας μπασκετμπολίστας των «κυανέρυθρων», Ντόνοβαν Μάρσαλ, σκοτώθηκε σε τροχαίο.

Θλίψη και σοκ στην αθλητική και φίλαθλη Ελλάδα. Ο νεοαποκτηθέντας μπασκετμπολίστας του Πανιωνίου, Ντόνοβαν Μάρσαλ, σκοτώθηκε χθες (25/7) σε τροχαίο δυστύχημα στις στις ΗΠΑ.

Το άσχημο νέο δημοσιοποίησε ο ατζέντης του, Ζώης Χρήστου, με ανάρτησή του στο Facebook. Ο 30χρονος Αμερικανός περιφερειακός, ύψους 2.01 μ., πριν από λίγες μέρες είχε αφήσει τον Αμύντα για τους «κυανέρυθρους».

Σε ανακοίνωσή της Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, αναφέρει: «Ενας αθλητής που πρόλαβε σε μικρό διάστημα παραμονής στη χώρα μας να διακριθεί, για τις επιδόσεις αλλά και τη συμπεριφορά του, ο Ντόνοβαν Μάρσα-Τζόνσον, έχασε τη ζωή του σε ηλικία 30 ετών με το άκουσμα της είδησης να προκαλεί σοκ.

Η απώλεια του Ντόνοβαν Μάρσαλ προκάλεσε βαθιά θλίψη και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του. Ο Αμερικανός αθλητής μας “συστήθηκε” με τον Αμύντα στην περασμένη Elite League και η συνολική του παρουσία τον έφερε με μεταγραφή στον Πανιώνιο, για την επόμενη.

Με τραγικό τρόπο, η επιθυμία και του ίδιου να παραμείνει στην Ελλάδα και σε αυτό το πρωτάθλημα, δεν θα εκπληρωθεί. Η μοίρα ήταν πολύ σκληρή μαζί του. Η οικογένεια του ελληνικού μπάσκετ θρηνεί την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, που έστω και λίγο έγινε μέλος της».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας