Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝέαΣκέφτεται να αποσυρθεί από την προπονητική μετά τη Λίβερπουλ ο Γιούργκεν Κλοπ

Σκέφτεται να αποσυρθεί από την προπονητική μετά τη Λίβερπουλ ο Γιούργκεν Κλοπ

Ο Γερμανός προπονητής έχει συμβόλαιο με τους "reds" ως το 2026

Ο Γιούργκεν Κλοπ διαβεβαιώνει ότι θα… ξεκουραστεί όταν τελειώσει το συμβόλαιό του με την Λίβερπουλ το 2026 και υπαινίσσεται την… απόσυρσή του

Έφτασε στους «κόκκινους» τον Οκτώβριο του 2015 και σχεδόν οκτώ χρόνια μετά την άφιξή του έχοντας κατακτήσει το Champions League το 2019 και την Premier League το 2020, έχει γίνει είδωλο στη Λίβερπουλ.

Ο Γερμανός προπονητής, ο οποίος διαβεβαίωσε επίσης ότι ο χρόνος του στη Ντόρτμουντ είναι ένας από τους καλύτερους της καριέρας του, σημειώνοντας πως «Η Ντόρτμουντ ήταν απίστευτη για μένα». Επιπλέον, είπε σε συνέντευξή του ότι δεν θέλει να αποσυρθεί όταν θα είναι σε μεγάλη ηλικία, για να μπορέσει να απολαύσει τη σύνταξή του με τη σύζυγό του:

«Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2026 με τη Λίβερπουλ και θέλω να το εκπληρώσω, μετά να πάρω άδεια. Μπορεί να είναι το τέλος, αλλά ποιος ξέρει πώς θα νιώσω μετά από ένα χρόνο; Γι’ αυτό αφήνω την πόρτα ανοιχτή. Θα ήθελα να ταξιδεύω πολύ, όχι απλώς να με σπρώχνουν σε αναπηρικό καροτσάκι ή να περπατάω με μπαστούνι. Μπορώ να παρακολουθήσω ποδόσφαιρο από οπουδήποτε. Γι’ αυτό δεν θα κάνω τη δουλειά για πάντα…»,τόνισε χαρακτηριστικά.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας