Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝέαΕντοπισμός φυτειών κάνναβης στο Ρέθυμνο και συλλήψεις για φυτεία στα Ανώγεια

Εντοπισμός φυτειών κάνναβης στο Ρέθυμνο και συλλήψεις για φυτεία στα Ανώγεια

Εντοπισμός φυτειών με κάναβη, κατάσχεση δενδρυλλίων και συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ., σε Ρέθυμνο και Ανώγεια.

Δύο φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης εντοπίστηκαν στο Ρέθυμνο και οι αστυνομικοί κατάσχεσαν από ειδικά διαμορφωμένους χώρους 27 δενδρύλλια.

Ο εντοπισμός ήταν αποτέλεσμα επιχείρησης εξερεύνησης που οργανώθηκε σήμερα (14/8). Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης εντοπίστηκαν οι δύο φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης, με τα 27 δενδρύλλια να είναι ύψους έως 2 μέτρα, στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία κατασχέθηκαν αφού εκριζώθηκαν. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Επίσης, συνελήφθησαν τρεις Έλληνες στο Ρέθυμνο για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης. Από την Ασφάλεια Ρεθύμνης, το μεσημέρι οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε μία φυτεία κάνναβης, αποτελούμενη από πέντε δενδρύλλια, τα οποία καλλιεργούνταν επιμελώς ευρισκόμενα στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους έως 1,80 μέτρων και τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι η φυτεία κάνναβης αρδευόταν από λάστιχο ποτίσματος, το οποίο τροφοδοτούνταν με νερό από λειτουργικό ποιμνιοστάσιο στο οποίο εντοπίστηκαν οι ημεδαποί, ενώ στο χώρο της φυτείας βρέθηκαν πλήθος πειστηρίων τα οποία κατασχέθηκαν.

Και τις δύο επιχειρήσεις πραγματοποίησαν άνδρες του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Ρεθύμνης και του τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου, ενώ η προανάκριση διεξάγεται από το πρώτο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας