Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕπιλογή συντακτών 5Ντιναμό Κιέβου-Άρης: «Γονάτισε» στα πέναλτι ο Άρης

Ντιναμό Κιέβου-Άρης: «Γονάτισε» στα πέναλτι ο Άρης

Στη «ρώσικη ρουλέτα» των πέναλτι ο Άρης ηττήθηκε από τη Ντιναμό Κιέβου με 5-6 (κ.δ., παρ. 2-1), με συνέπεια οι Ουκρανοί να προκριθούν στα play-off του Europa Conference League.

Ο Άρης προσπάθησε στη «Superbet Arena» (την έδρα της Ραπίντ Βουκουρεστίου στη Ρουμανία) αλλά δεν κατάφερε να φύγει με το «εισιτήριο» για τα play-off του Europa Conference League. Η Ντιναμό Κιέβου επικράτησε στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι με 6-5 (κ.δ., παρ. 2-1) και είναι αυτή που θα συνεχίσει στη διοργάνωση.

Οι «κίτρινοι» ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο 39′ με τον Τζούρασεκ αλλά στο 45’+1′ ο Βολόσιν ισοφάρισε. Και στο 85′ ο Καραβάεφ διαμόρφωσε το 2-1. Σκορ που δεν άλλαξε μέχρι τη λήξη της κανονικής διάρκειας αλλά ούτε και στην παράταση (όπου ο Άρης έμεινε με 10, λόγω αποβολής του Πάβισιτς στο 106′).

Έτσι, το«εισιτήριο σφραγίστηκε» από την άσπρη βούλα.

Η σειρά των πέναλτι:

Ντινάμο Κιέβου: Μπράζκο 1:0
Άρης: Φαμπιάνο 1:1
Ντινάμο Κιέβου: Αντριγιέφσκι 2:1
Άρης: Μενέντεζ (απόκρουση Μπούστσαν)
Ντινάμο Κιέβου: Ντιαλό 3:1
Άρης: Ρουπ 3:2
Ντινάμο Κιέβου: Πάρις (απόκρουση Χουτετσιώτη)
Άρης: Φεράρι 3:3
Ντινάμο Κιέβου: Μπενίτο 4:3
Άρης: Χριστοδουλόπουλος 4:4
Ντινάμο Κιέβου: Ντίατσουκ 5:4
Άρης: Ζαμόρα 5:5
Ντινάμο Κιέβου: Ντούμπιτσνακ 6:5
Άρης: Οντουμπάτζο (άουτ)

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (Μιρτσέα Λουτσέσκου): Μπουστσάν, Τίμτσουκ (72′ Καραβάεφ), Ντίατσουκ, Σιρότα, Ντούμπιτσνακ, Γιαρμολένκο (106′ Πάρις), Σίντορτσουκ (72′ Μπράζκο), Σαπαρένκο (72′ Αντριγιέφσκι), Βολόσιν (81′ Ντιαλό), Μπουγιάλσκι, Βάνατ (106′ Μπενίτο).

ΑΡΗΣ (Αποστόλης Τερζής): Χουτσετσιώτης, Μοντόγια, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο, Φεράρι, Ζουλ (106′ Ζαμόρα), Νταρίντα (75′ Πάβιτσιτς), Τζούρασεκ (59′ Ρουπ), Μόμπεργκ Κάρλσον (59′ Μενέντεζ), Πάλμα (82′ Ματαρίτα), Μορόν (82′ Χριστοδουλόπουλος)

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας