Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024
Αρχικήhomepage sliderΝέα Φιλαδέλφεια: «Βραχιολάκια» σ' έναν ακόμα Έλληνα οργανωμένο oπαδό

Νέα Φιλαδέλφεια: «Βραχιολάκια» σ’ έναν ακόμα Έλληνα οργανωμένο oπαδό

Συνελήφθη σήμερα (18/8) ο Έλληνας οργανωμένος οπαδός, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί χθες (17/8) ένταλμα από τον ανακριτή, για συμμετοχή στα αιματηρά επεισόδια στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Με «βραχιολάκια» είναι από σήμερα (18/8) ένας ακόμα οργανωμένος οπαδός, κατηγορούμενος για συμμετοχή στα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια -από τάγμα θανάτου ναζιστών οπαδών της Ντιναμό Ζάγκεμπρ και ομοϊδεατών τους από τον Παναθηναϊκό- που είχαν ως συνέπεια και τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγη ώρα, συνελήφθη ο Έλληνας οπαδός για τον οποίον είχε εκδοθεί χθες ένταλμα από τον αρμόδιο ανακριτή. Πρόκειται, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, για οργανωμένο οπαδό του Παναθηναϊκού.

Ο οποίος, είχε συλληφθεί και τον περασμένο Μάρτιο, για επίθεση με οπαδικά κίνητρα έξω από το Εφετείο. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβε στο σπίτι του, όπου είναι σ’ εξέλιξη έρευνα.

Βάσει των ίδιων πηγών είναι ένα από τα μέλη του τάγματος θανάτου, που έχουν καταγραφεί σε οπτικό υλικό να καθοδηγούν την ομάδα των χούλιγκαν κοντά στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Να σημειώσουμε πως η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους για την υπόθεση, συνεχίζεται.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας