Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝέαStoiximan Super League 1: «Χορταστική» ισοπαλία στον Βόλο

Stoiximan Super League 1: «Χορταστική» ισοπαλία στον Βόλο

Στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1, Βόλος και Λαμία μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις. Με τις δύο ομάδες ν' αναδεικνύονται ισόπαλες με 2-2.

Με ανάμικτα συναισθήματα αποχώρησαν από το Πανθεσσαλικό, όπου αναμετρήθηκαν στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1, Βόλος και Λαμία.

Το τελευταίο τριπλό σφύριγμα του διαιτητή, Πέτρου Τσαγκαράκη, τις βρήκε να έχουν πετύχει αλλά και να έχουν δεχτεί από δύο γκολ. Έτσι, ένιωθαν… χαρμολύπη με την ιδέα ότι θα μπορούσαν να πάρουν τρεις, αντί για έναν βαθμό, αλλά και κανέναν.

Το αποτέλεσμα διαμόρφωσαν με τα γκολ τους οι Καρλίτος (55′), Σιέλης (58′), Σλίβκα (60′) και Άλχο (90’+1′). Οι φιλοξενούμενοι είδαν δύο φορές (45’+1′, 74′) την μπάλα, από ισάριθμες προσπάθειες του Τσιλούλη, να εξοστρακίζεται στο δοκάρι του Σιαμπάνη.

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Σιαμπάνης, Άλχο, Σιέλης, Κρούζλιακ, Λούνα ( 51′ Ταχάτος), Τσοκάνης ( 62′ Μπαριέντος), Γκλάβτσιτς ( 73′ Μωραϊτής), Τρουιγιέ (51′ Κίτσος), Κόμπα, Ντέλετιτς, Μραζ.

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Νάγκι, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Πάβλοβετς, Σαραμαντάς, Σλίφκα, Νούνιεζ (84′ Τζανδάρης), Μαρτίνεθ (66′ Τόσιο), Στάνκο, Τσιλούλης, Καρλίτος (75′ Ακούνια).

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας