Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝέαΕ.Σ.Ε.: «Ήταν κάποτε μαζί μας»

Ε.Σ.Ε.: «Ήταν κάποτε μαζί μας»

Στις 13/9 θα παρουσιαστεί από την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος το βιβλίο: «Ήταν κάποτε μαζί μας». Αφορά στη ζωή και το έργο εκλιπόντων σεναριογράφων.

Ένα βιβλίο μνήμης και τιμής θα παρουσιάσει στις 13 Σεπτεμβρίου η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος, με τίτλο: «Ήταν κάποτε μαζί μας».

Το βιβλίο αυτό αφορά στη ζωή και το έργο των εκλιπόντων σεναριογράφων που επί σειρά ετών προσέφεραν στους θεατές και τηλεθεατές το ανεκτίμητο αγαθό της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας.

Η παρουσίασε την έκδοσης θα γίνει από τον πρόεδρο της Ε.Σ.Ε., Αλέξανδρο Κακαβά. Θα προλογίσουν οι κριτικοί κινηματογράφου, Δημήτρης Κολιοδήμος (μέλος της Ε.Σ.Ε.) και Ιάσων Τριανταφυλλίδης.

Στην τιμητική αυτή εκδήλωση θα παραστούν και δυο εξαίρετα μέλη της Λέσχης. Η πρόεδρος του Κ.Υ.Α.Δ.Α., Μελίνα Δασκαλάκη, που θα παρουσιάσει, ευσύνοπτα, ενταξιακά προγράμματα, τέχνης και πολιτισμού, για πρόσφυγες και μετανάστες.

Η ψυχοθεραπεύτρια/διαμεσολαβήτρια, Εύη Βουκελάτου, που θα προβεί σε παρουσίαση του επικείμενου προγράμματος συνεργασίας με την Ε.Σ.Ε.: «Το σενάριο ως μέσον αυτοψυχοθεραπείας».

Σύντομο χαιρετισμό και ευσύνοπτη ενημέρωση για τα σχέδια της Λέσχης θα απευθύνουν δύο από τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Αθηνών. Η δημοσιογράφος, Κατερίνα Καράμπελα, και η εκπαιδευτικός, Ευαγγελία Λιάπη.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας