Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕπιλογή συντακτών 4ΔΥΠΑ: Παράταση του προγράμματος κατάρτισης εργαζομένων στις πληγείσες περιοχές από την κακοκαιρία...

ΔΥΠΑ: Παράταση του προγράμματος κατάρτισης εργαζομένων στις πληγείσες περιοχές από την κακοκαιρία Daniel

Η δράση δίνει τη δυνατότητα σε 150.000 μισθωτούς εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα να αποκτήσουν ή να αναβαθμίσουν τις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητές τους.

Παρατείνονται οι προθεσμίες του προγράμματος αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης εργαζομένων σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες, στις πληγείσες περιοχές της Καρδίτσας, της Μαγνησίας, της Λάρισας και των Τρικάλων λόγω της κακοκαιρίας Daniel.

 

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, παρατείνεται η προθεσμία για την έναρξη των τμημάτων κατάρτισης από 11 Σεπτεμβρίου στις 9 Οκτωβρίου 2023, ενώ η προθεσμία λήξης φυσικού αντικειμένου παρατείνεται από 14 Οκτωβρίου στις 13 Νοεμβρίου.

Η δράση δίνει τη δυνατότητα σε 150.000 μισθωτούς εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα να αποκτήσουν ή να αναβαθμίσουν τις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητές τους και υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU ύψους 155 εκατομμυρίων ευρώ.

 

Η ΔΥΠΑ εκφράζει τη συμπαράστασή της στους κατοίκους των πληγεισών περιοχών. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον ιστότοπο της ΔΥΠΑ: https://www.dypa.gov.gr

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας