Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕλλάδαΘριάσιο Νοσοκομείο: Ανακατασκευή του ΤΕΠ- Σε εξέλιξη ανακαινίσεις κεντρικών νοσοκομείων Αττικής

Θριάσιο Νοσοκομείο: Ανακατασκευή του ΤΕΠ- Σε εξέλιξη ανακαινίσεις κεντρικών νοσοκομείων Αττικής

Σε εξέλιξη εργασίες ανακατασκευής και ανακαίνισης και σε πολλά ακόμη νοσοκομεία της χώρας όπως το «Αττικό», το «Τζάνειο» και το «Μεταξά».

Στην υπογραφή της σύμβασης με σκοπό την ανακατασκευή του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Θριάσιου Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας, προχώρησε η Διοίκηση της

2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου και οι Εκπρόσωποι της Αναδόχου Εταιρείας. Πρόκειται για ένα νοσοκομείο που αποτελεί «κορμό» για την Δυτική Αττική και την Πελοπόννησπ, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Υγείας

Η ανακατασκευή του ΤΕΠ του Θριάσιου Νοσοκομείου είναι η πρώτη σύμβαση ανακαίνισης Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών που υπογράφεται στο πλαίσιο της νέας Σύμβασης που έχει υπογραφεί, μεταξύ του Υπουργείου Υγείας, του ΤΑΙΠΕΔ και των 7 Διοικητικών Υγειονομικών Περιφερειών για το έργο «Ανακαινίσεις και Εκσυγχρονισμός Νοσοκομείων σε ολόκληρη την Ελλάδα».

 

Το υπουργείο Υγείας σε ανακοίνωση του τονίζει πως «Το σημαντικό αυτό έργο, θα αλλάξει την εικόνα του Θριάσιου Νοσοκομείου και θα αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες στους πολίτες». Το έργο προβλέπει την ανακατασκευή, την αναδιαρρύθμιση, την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου, αλλά και των εξωτερικών ιατρείων.

Την ίδια ώρα, όπως επεσήμανε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες ανακατασκευής και ανακαίνισης και σε πολλά ακόμη νοσοκομεία της χώρας όπως το «Αττικό», το «Τζάνειο» και το «Μεταξά».

«Βήμα- βήμα προχωράμε, ώστε να δημιουργήσουμε συνθήκες όσο το δυνατόν καλύτερες για τους ασθενείς μας, συνθήκες υποδοχής στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και στα Εξωτερικά Ιατρεία, καλύτερο τρόπο διαχείρισης των εφημεριών, ένα καλύτερο ΕΣΥ που όλοι ονειρευόμαστε και αξίζει στους Έλληνες»,

επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Τη σύμβαση υπέγραψαν ο Διοικητής της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, Χρήστος Ροϊλός και ο Πρόεδρος της ανώνυμης εταιρείας «AXION ENERGY Α.Ε. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», Δημήτριος Σιαγγανάς.

 

Στην εκδήλωση, επίσης, παρέστησαν ο Υφυπουργός Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, η Γενική Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας Λίλιαν Βιλδιρίδη, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ Παναγιώτης Σταμπουλίδης, εκπρόσωποι της 2ης ΥΠΕ και της αναδόχου εταιρείας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας