Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΟικονομίαΧωρίς κατεύθυνση το ΧΑ φύλαξε δυνάμεις για αργότερα

Χωρίς κατεύθυνση το ΧΑ φύλαξε δυνάμεις για αργότερα

Έχει αποθερμανθεί πλήρως η αγορά, ανεξάρτητα από τις επιμέρους τεχνικές ενδείξεις, γεγονός που έγινε φανερό και πριν δημοσιευτούν τα στοιχεία για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ.

Έχει αποθερμανθεί πλήρως η αγορά, ανεξάρτητα από τις επιμέρους τεχνικές ενδείξεις, γεγονός που έγινε φανερό και πριν δημοσιευτούν τα στοιχεία για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ. Αυτό οδήγησε σε άλλη μία επιφυλακτική συνεδρίαση χωρίς κατεύθυνση, με τις τιμές να υποχωρούν ελαφρά για την πλειοψηφία των blue chips αλλά και των περισσότερων μετοχών στην αγορά.

Έτσι ο Γενικός Δείκτης που αγκάλιασε την τιμή του προηγούμενου κλεισίματος και προσπάθησε να κρατηθεί εκεί, τα παράτησε μετά τις 15.30 το μεσημέρι, για να κλείσει με μικρή υποχώρηση 0,62% στις 1.385,47 μονάδες.

Δεν υπήρχε επαρκής στήριξη για θετικό κλείσιμο αφού όλες οι μετοχές με σημαντικό βάρος στο Γενικό Δείκτη και το δείκτη FTSE της μεγάλης κεφαλαιοποίησης, σημείωσαν μικρή υποχώρηση, με εξαίρεση την Coca Cola η οποία έκλεισε με μικρή άνοδο. Ειδικότερα υποχώρησαν οι μετοχές των μεγάλων τραπεζών με εξαίρεση τη μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς και οι μετοχές των ΟΠΑΠ, ΟΤΕ, Mytilineos, Jumbo και Motor Oil, ενώ αμετάβλητη έκλεισε η μετοχή της ΔΕΗ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας