Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΟικονομίαΜε buzzer beater και με το «έτσι θέλω» γύρισαν ανοδικά το παιχνίδι...

Με buzzer beater και με το «έτσι θέλω» γύρισαν ανοδικά το παιχνίδι οι μεγάλοι επενδυτές σε Πειραιώς, Coca Cola και ΕΤΕ

Η μεγάλη δύναμη που έδειξαν συγκεκριμένα blue chips καθώς υπήρχαν σπουδαία αποτελέσματα σε Coca Cola και Τράπεζα Πειραιώς και έρχονται ειδήσεις από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας (ΕΤΕ) και συνολικά τον ισχυρό τραπεζικό κλάδο, κράτησαν την αγορά χθες στο διορθωτικό κομμάτι της συνεδρίασης.

Η μεγάλη δύναμη που έδειξαν συγκεκριμένα blue chips καθώς υπήρχαν σπουδαία αποτελέσματα σε Coca Cola και Τράπεζα Πειραιώς και έρχονται ειδήσεις από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας (ΕΤΕ) και συνολικά τον ισχυρό τραπεζικό κλάδο, κράτησαν την αγορά χθες στο διορθωτικό κομμάτι της συνεδρίασης. Άνοιξαν ταυτόχρονα και το δρόμο για την τελική άνοδο με τους αγοραστές να εκμεταλλεύονται την ενδοσυνεδριακή βουτιά.

Η αγορά έκλεισε ανοδικά επειδή οι αγοραστές στα blue chips έκαναν ότι ήθελαν και γύρισαν το παιχνίδι με buzzer beater των Coca Cola, Πειραιώς και των ΕΤΕ με τη βοήθεια Alpha Bank, ΟΤΕ και Eurobank.

Έτσι το θετικό πρόσημο ήρθε την τελευταία ώρα, παρόλο που η συνεδρίαση στο δεύτερο ήμισυ ήταν ανοδική. Αυτό καθώς η αγορά δημιούργησε ένα μικρό «πάτωμα» στα χαμηλά μεταξύ 13:00-14:00 το μεσημέρι όπου οι αγοραστές ενεργοποιήθηκαν οπότε στη συνέχεια οι εντολές τους απλώς ανέβαζαν τις τιμές με τους πωλητές να αποτραβιούνται, έχοντας δώσει τις περισσότερες μετοχές τους με πωλήσεις μεταξύ 11:15-13:30.

Διαβάστε περισσότερα για το χρηματιστήριο στο emea.gr

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας