Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΟικονομίαΘεοδωρικάκος για Ελληνικό: «Σημείο εκκίνησης μιας νέας εποχής»

Θεοδωρικάκος για Ελληνικό: «Σημείο εκκίνησης μιας νέας εποχής»

Στην εκδήλωση για τα εγκαίνια του έργου αστικής ανάπλασης στο Ελληνικό βρέθηκε χθες (17/10) και ο υπουργός Προστασίας του πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Σε δήλωσή του στο govnews.gr, χαρακτήρισε το project εμβληματικό και «σημείο εκκίνησης μιας νέας εποχής για τα Νότια Προάστια, την Αθήνα, ολόκληρη την Ελλάδα!».

Συγκεκριμένα, ο Τάκης Θεοδωρικάκος, δήλωσε: «Το Ελληνικό γεννιέται ξανά, ως σημείο εκκίνησης μιας νέας εποχής για τα Νότια Προάστια, την Αθήνα, ολόκληρη την Ελλάδα! Είναι ένα εμβληματικό έργο, χωρίς προηγούμενο για την ελληνική οικονομία, ένα έργο στο οποίο η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, πίστεψε και προχώρησε με αποφασιστικότητα, ανατρέποντας παρωχημένες λογικές του παρελθόντος. Και το κάναμε πράξη!

Το έργο του Ελληνικού, αν και εξ’ ολοκλήρου χρηματοδοτούμενο από ιδιωτικά κεφάλαια, θα δώσει νέα πνοή στην οικονομία, αναμένεται να δημιουργήσει πάνω από 70.000 θέσεις εργασίας, να προσελκύσει περισσότερους από 1 εκατομμύριο τουρίστες και κυρίως, να αποτελέσει πόλο έλξης και αναψυχής για τους έλληνες πολίτες.

Το μεγαλύτερο παράκτιο πάρκο της περιοχής, υπόδειγμα αειφόρου ανάπτυξης, σηματοδοτεί μια νέα εποχή ανάπτυξης και ευημερίας».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας