Θεοχάρης για Ελληνικό: «Στίγμα πως η Ελλάδα είναι φιλοεπενδυτική χώρα»

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ μίλησε στο govnews.gr για το μεγαλύτερο στην Ευρώπη έργο αστικής ανάπλασης στο Ελληνικό.

Στη χθεσινή (17/10) εκδήλωση εγκαινίων του έργου αστικής ανάπλασης στο Ελληνικό, «το παρών» έδωσε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Χάρης Θεοχάρης.

Σε δήλωσή του στο govnews.gr, επισήμανε ότι το έργο στο Ελληνικό είναι «η “αλλαγή σελίδας” για τη χώρα μας». Προσθέτοντας ότι αποτελεί το «στίγμα στίγμα στις ξένες αγορές πως η Ελλάδα επέστρεψε. Η Ελλάδα είναι μια φιλοεπενδυτική χώρα».

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Το Ελληνικό είναι μια εμβληματική επένδυση. Η σημασία του ξεπερνάει τα όρια του ίδιου του project αυτού. Γιατί η αλλαγή ρυθμού και τώρα τα πραγματικά του εγκαίνια έχουν δώσει το στίγμα στις ξένες αγορές πως η Ελλάδα επέστρεψε. Η Ελλάδα είναι μια φιλοεπενδυτική χώρα. Μια χώρα που θέλει σοβαρές επενδύσεις, οι οποίες δίνουν καλές και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας.

Αυτό το project είναι η στροφή, η “αλλαγή σελίδας” για τη χώρα μας. Σημαίνει πως η Ελλάδα από εδώ και πέρα ξεπερνάει τα βαρίδια, τα προβλήματα του παρελθόντος και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More