Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΟικονομίαΠωλήσεις και κατοχύρωση κερδών πάνω από τις 1.450 μονάδες

Πωλήσεις και κατοχύρωση κερδών πάνω από τις 1.450 μονάδες

Μεγάλη κατοχύρωση κερδών με τον μεγάλο τζίρο που κάποιοι τόσο πολύ επιθυμούσαν, φρενάρισε τη συνέχιση της βιαστικής ανοδικής κίνησης στη συνεδρίαση της Τετάρτης

Μεγάλη κατοχύρωση κερδών με τον μεγάλο τζίρο που κάποιοι τόσο πολύ επιθυμούσαν, φρενάρισε τη συνέχιση της βιαστικής ανοδικής κίνησης στη συνεδρίαση της Τετάρτης. Οι πωλητές πέτυχαν να κατοχυρώσουν γρήγορα κέρδη από την πρόσφατη διάσωση της βραχυχρόνιας τάσης στην περιοχή των 1.360 μονάδων πριν από περίπου 10 συνεδριάσεις.

Πολλά χαρτιά άλλαξαν χέρια στη συνεδρίαση της Τετάρτης. Ο Γενικός Δείκτης από εκεί που είχε φθάσει να κερδίζει ποσοστό πάνω από 1% οπισθοδρόμησε και μετά από μεγάλες πωλήσεις και ευρεία κατοχύρωση κερδών σε πλήθος τίτλων, έφθασε προς στιγμήν ακόμα και σε οριακά αρνητικό έδαφος, πριν επιστρέψει στο θετικό πρόσημο για το κλείσιμο, με οριακή άνοδο.

Ήταν μία συνεδρίαση με μεγάλες αποκλίσεις και έντονα διαφορετικές απόψεις για την αγορά που έμεινε με την αμφιβολία, με το κλείσιμο να την αποτυπώνει, αν και η αγορά είναι ουσιαστικά ανοιχτό βιβλίο και ξεκάθαρη και μάλλον δείχνει την εύκολη επαγγελματική νίκη, επί των πωλητών του προηγούμενου δεκαήμερο.

Διαβάστε περισσότερα για το χρηματιστήριο σήμερα στο businessvoice.gr

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας