Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΟικονομίαΣτο Παρίσι για σημαντικές επαφές ο Χρήστος Σταϊκούρας

Στο Παρίσι για σημαντικές επαφές ο Χρήστος Σταϊκούρας

Στο Παρίσι μεταβαίνει αύριο ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, προκειμένου να πραγματοποιήσει συναντήσεις με τον Γάλλο ομόλογό του Μπρούνο Λε Μερ, τον γενικό γραμματέα του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) Ματίας Κόρμαν και εκπροσώπους επενδυτικών και τραπεζικών ομίλων. Παράλληλα, θα συμμετάσχει στο Φόρουμ του Ελληνογαλλικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, το οποίο οργανώνεται μεθαύριο στη γαλλική πρωτεύουσα.

Ειδικότερα, ο κ. Σταϊκούρας θα συναντηθεί το πρωί της Δευτέρας με τον κ. Κόρμαν, στην έδρα του ΟΟΣΑ στο Παρίσι. Στη συνέχεια, θα έχει επαφές με εκπροσώπους επενδυτικών και τραπεζικών ομίλων, όπως είναι οι Société Générale και Lazard. Ενώ, το απόγευμα θα συναντηθεί με τον Γάλλο ομόλογό του κ. Λε Μερ.

Την Τρίτη, ο κ. Σταϊκούρας θα είναι ομιλητής στην επίσημη έναρξη του Φόρουμ του Ελληνογαλλικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου «Συνεργασία Ελλάδας- Γαλλίας 2.0: Επενδύοντας στο μέλλον». Μετά την ομιλία του, με θέμα «Οι προκλήσεις της ελληνικής οικονομίας», ο υπουργός Οικονομικών θα συμμετάσχει σε συζήτηση με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη και τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικού Εμπορίου της Γαλλίας Olivier Becht.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας