Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΟικονομίαΕπιχειρήσεις«Ignite Ideas»: Ξεκινά ο 3ος κύκλος του Προγράμματος Ανοικτής Καινοτομίας

«Ignite Ideas»: Ξεκινά ο 3ος κύκλος του Προγράμματος Ανοικτής Καινοτομίας

Η Nestlé Ελλάς και το Κέντρο Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (ACEin) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών συνδιοργανώνουν για 3η χρονιά το Πρόγραμμα Ανοικτής Καινοτομίας «Ignite Ideas» που έχει βασικό στόχο την ανάδειξη καινοτόμων ψηφιακών λύσεων και την υποστήριξη νέων επιχειρηματικών ομάδων που υλοποιούν υπηρεσίες και προϊόντα.

Ποιοι μπορούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα

Ομάδες με επιχειρηματική ιδέα

Το πρόγραμμα «Ignite Ideas» III απευθύνεται σε επιχειρηματικές ομάδες, ομάδες ερευνητών, startups και spin-offs που αναπτύσσουν ήδη προϊόντα ή υπηρεσίες γύρω από τις θεματικές του προγράμματος και θα πρέπει να υποβάλουν την αίτησή τους εδώ, μέχρι τις 15 Οκτωβρίου 2022.

Ατομική συμμετοχή

Φέτος για πρώτη φορά, το πρόγραμμα Ignite Ideas απευθύνεται και σε:

● Άτομα που έχουν μια επιχειρηματική ιδέα γύρω από τις θεματικές του Προγράμματος και επιθυμούν να δημιουργήσουν μέσω αυτού μία επιχειρηματική ομάδα που θα μετατρέψει την ιδέα σε προϊόν ή υπηρεσία.

● Άτομα που επιθυμούν να ενταχθούν σε μια ομάδα στο πλαίσιο του Προγράμματος και να συμβάλλουν με τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη ενός προϊόντος ή υπηρεσίας.

Όσοι ενδιαφέρονται για ατομική συμμετοχή θα πρέπει να υποβάλουν την αίτησή τους εδώ, μέχρι τις 15 Οκτωβρίου 2022.

Θεματικές ενότητες

Οι προκλήσεις που καλούνται οι συμμετέχοντες να επιλύσουν, ομαδοποιούνται στις ακόλουθες τρεις θεματικές ενότητες:

● Καινοτόμες Υπηρεσίες και Μοντέλα Προσέγγισης για τον Καταναλωτή και τον Πελάτη.

● Καινοτόμες λύσεις για Data Driven εμπορικές αποφάσεις, αξιοποιώντας κυρίως πρακτικές Data Analytics και Artificial Intelligence.

● Καινοτόμες Εφαρμογές στην Περιβαλλοντική Ευαισθητοποίηση των Καταναλωτών και των Πελατών.

Οφέλη για τους συμμετέχοντες

● Συμβουλευτική υποστήριξη από εξειδικευμένα στελέχη της Nestlé Ελλάς ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας για την ανάπτυξη της πιλοτικής εφαρμογής σε πραγματικό περιβάλλον.

● Υποστήριξη σε μορφή υπηρεσιών καθοδήγησης και υποδομών φιλοξενίας από το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (ACEin) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την περαιτέρω ανάπτυξη των καινοτόμων επιχειρηματικών μοντέλων.

● Συμβουλευτικές υπηρεσίες και καθοδήγηση από τις εταιρείες Google, Κρητικός, McCann, METRO και West που υποστηρίζουν το πρόγραμμα σε όλες του τις φάσεις.

● Χρηματικό έπαθλο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας