Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΟικονομίαΕπιχειρήσειςΜΙΝΕΤΤΑ: Νέα προγράμματα ομαδικής ασφάλισης αθλητών και μαθητών

ΜΙΝΕΤΤΑ: Νέα προγράμματα ομαδικής ασφάλισης αθλητών και μαθητών

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, ανακοινώνει τη διάθεση των ασφαλιστικών προγραμμάτων Athlete’s Pack & Student’s Pack για την ομαδική ασφάλιση αθλητών (μελών ακαδημιών) και μαθητών, αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, τα προγράμματα Student’s Pack (Pack 1, 2 & 3) αφορούν σε μαθητές Βρεφονηπιακών Σταθμών, Νηπιαγωγείων, Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων, Λυκείων και Φροντιστηρίων Ξένων Γλωσσών, καθώς και Φροντιστηρίων Μέσης εκπαίδευσης.

Με τα νέα προγράμματα οι ασφαλισμένοι μαθητές καλύπτονται για ατύχημα που μπορεί να συμβεί κατά την διάρκεια του μαθήματος, την προσέλευση ή και την αποχώρηση από τον χώρο εκπαίδευσής τους.

Τα προγράμματα Athlete’s Pack (Pack 1, 2 & 3) διατίθενται για αθλητές, μέλη Αθλητικών Ακαδημιών, ηλικίας από 6 έως 16 ετών. Μέσω αυτών, καλύπτονται οι δαπάνες για ατύχημα που μπορεί να συμβεί, κατά την διάρκεια του αγώνα ή της προπόνησης, στο ασφαλισμένο μέλος των Ακαδημιών Ερασιτεχνικών Αθλητικών Σωματείων.

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική μεριμνά διαρκώς, ώστε να εμπλουτίζει το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο προσφέροντας στους καταναλωτές σύγχρονες, αξιόπιστες λύσεις για κάθε ασφαλιστική τους ανάγκη.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους συνεργαζόμενους με την Εταιρία ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας