Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΟικονομίαΕπιχειρήσειςGlobe Williams International: Εισέρχεται δυναμικά στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου

Globe Williams International: Εισέρχεται δυναμικά στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου

Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι η 34η χώρα στην οποία η Globe Williams International, επεκτείνει την παγκόσμια παρουσία της!

Η αδιάλειπτη προσπάθεια της εταιρείας για την παροχή άριστων υπηρεσιών και εξυπηρέτησης, επί 22 συναπτά έτη, την έφερε στις πρώτες θέσεις προτίμησης και εμπιστοσύνης  των πελατών της ανά τον κόσμο και η εταιρεία τους το ανταποδίδει, με τη δημιουργία νέων γραφείων, θέσεων εργασίας και φυσικά βελτίωσης των παροχών της!

Έτσι, και με βασικό της πάντα στρατηγικό στόχο την δυναμική της παρουσία σε διεθνές επίπεδο, το τρέχον έτος η Globe Williams International έκανε το επόμενο βήμα να εισέλθει στην απαιτητική αγορά FM του Ηνωμένου Βασιλείου με τη δική της νομική οντότητα.

«Αυτή η εξέλιξη με την ίδρυση της νέας μας εταιρείας στο Ηνωμένο Βασίλειο ενισχύει τη θέση μας στην ευρωπαϊκή αγορά και εδραιώνει την τοπική μας παρουσία στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενισχύοντας έτσι την αποδεδειγμένη δέσμευσή μας στις απαιτήσεις των πελατών μας, όπως και όταν συμβαίνουν», επεσήμανε ο Peter Souvatzis, Globe Williams International, Διευθύνων Σύμβουλος GROUP.

 «Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να παρέχουμε τις ίδιες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στην απαιτητική αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου. Η φιλοσοφία μας είναι να προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε και να παρέχουμε απαράμιλλες υπηρεσίες υποστήριξης στους  πελάτες μας μέσω του μεγαλύτερου και σημαντικότερου πλεονεκτήματος μας – των ανθρώπων μας. Πράγματι, είμαστε ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε να οικοδομήσουμε στρατηγικές συνεργασίες με τους πελάτες μας που εδρεύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο και να βοηθήσουμε στις απαιτητικές τους απαιτήσεις», κατέληξε ο κ. Σουβατζής».

Τα οφέλη αυτής της νέας συνεργασίας

Την ανάπτυξη του παγκόσμιου αποτυπώματος της Globe Williams International και την επέκταση των επιχειρήσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η τοπική της οντότητα στο Ηνωμένο Βασίλειο θα ενισχύσει την παγκόσμια ανάπτυξη της και θα ενισχύσει την σχέσης της με τους περισσότερους παγκόσμιους πελάτες της.

Ποια είναι η Globe Williams International

Ένα από τα κορυφαία Facility Management Group που ιδρύθηκε στην Αυστραλία πριν από 22 χρόνια και έκτοτε έχει επεκταθεί για να συμπεριλάβει 33 γραφεία σε όλο τον κόσμο.

Η βασική δραστηριότητα της Globe Williams International είναι να παρέχει ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες διαχείρισης ακινήτων και συναφών αγαθών σε ένα ευρύ φάσμα εμπορικών επιχειρηματικών τομέων σε τοπική, εθνική και διεθνή κλίμακα.

Η δέσμευση για άριστη εξυπηρέτηση και συνεχής επιτυχία επιτρέπει στην εταιρεία να στέκεται στην αιχμή του κλάδου της ως ελληνόκτητος πολυεθνικός οργανισμός που εκπροσωπείται σε 34 χώρες σε πέντε ηπείρους, με τις περισσότερες από αυτές στις δυναμικές ταχέως αναπτυσσόμενες περιοχές του κόσμου στην EMEA και την APAC.

Η Globe Williams International (UK) Ltd, με τον Cameron Rogers, στην ηγεσία της, ως General Manager, θα παρέχει το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών και θα αναπτύξει νέες και καινοτόμες στρατηγικές διαχείρισης προμηθευτών, διαφορετικότητας, κυκλικής αειφορίας και τεχνολογιών στον κλάδο, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την κάλυψη όλων των αναγκών των πελατών της.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας