Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΟικονομίαΕπιχειρήσειςΜΟΝΟΚΕΡΟΣ: Οι καλύτερες στιγμές του 2023 σε ένα επεισόδιο!

ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ: Οι καλύτερες στιγμές του 2023 σε ένα επεισόδιο!

Αυτό το Σάββατο στις 11:30 στο ONE CHANNEL αποχαιρετούμε το 2023 με τις καλύτερες στιγμές του τηλεοπτικού ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ

Καθώς το 2023 φτάνει στο τέλος του αυτό το Σάββατο στις 11:30 στο ONE CHANNEL θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τις καλύτερες στιγμές του τηλεοπτικού ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ, της πρώτης εκπομπής για Startups της ελληνικής τηλεόρασης με παρουσιαστή τον Γιάννη Διονάτο. Ειδικότερα, στο τελευταίο επεισόδιο του 2023  θα θυμηθούμε τις ιστορίες και τους ανθρώπους που γνωρίσαμε όλους αυτούς τους μήνες. Τις ιστορίες που όλοι οι τηλεθεατές της εκπομπής αγκάλιασαν, αναγνώρισαν και αγάπησαν. Αυτός άλλωστε ήταν και ο στόχος του ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ να αναδείξει τις ιστορίες και τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από τις ελληνικές Startups και όχι μόνο.

Τη χρονιά που μας πέρασε ο Γιάννης Διονάτος και το Startupper, το νούμερο 1 Μέσο για τη νέα οικονομία και καινοτομία στην Ελλάδα έδωσαν ζωή στο μυθικό πλάσμα με το οποίο όλοι ως παιδιά ταξιδέψαμε σε μέρη μαγικά. Όπως μαγικός άλλωστε είναι και ο κόσμος των Startups και των επιχειρήσεων. Χάρη στον τηλεοπτικό ΜΟΝΟΚΕΡΟ λοιπόν ταξιδέψαμε στον συναρπαστικό κόσμο της τεχνολογίας, μάθαμε πολλά νέα πράγματα, λύσαμε τις απορίες μας και το κυριότερο ερωτευτήκαμε την επιχειρηματικότητα!

Οι Startups είναι πλέον δίπλα μας, τις βλέπουμε παντού στην καθημερινότητα μας. Στο πλαίσιο αυτό ο τηλεοπτικός ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ μέσα από περίπου 100 συνεντεύξεις, έδωσε βήμα συνολικά στο Οικοσύστημα της Καινοτομίας και της Τεχνολογίας της Ελλάδα και στους εκπροσώπους του, είτε αυτό αφορά Startup εταιρείες, είτε Scale Up εταιρείες, αλλά και επιχειρηματικούς ομίλους με πολύχρονη ιστορία. Έτσι λοιπόν γνωρίσαμε σπουδαίους ανθρώπους με πάθος για την επιχειρηματικότητα, μάθαμε τα μυστικά της επιτυχίας τους, τα εμπόδια που συνάντησαν στην πορεία τους προς την κορυφή και πήραμε μπόλικη έμπνευση.

Μετά από μια τόσο επιτυχημένη χρονιά, ο τηλεοπτικός ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ θα συνεχίσει δυναμικά το 2024, προσφέροντας σας ακόμα περισσότερες εκπλήξεις, ανατρεπτικά γυρίσματα και πολλές νέες περιπέτειες καινοτομίας και τεχνολογίας.
Μείνετε συντονισμένοι στους δέκτες του ONE CHANNEL κάθε Σάββατο στις 11:30 και σε επανάληψη την Κυριακή στις 11:30!

 

«ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ» κάθε Σάββατο στις 11:30 στο ONE Channel
Και κάθε Κυριακή σε επανάληψη στις 11:30
Η νέα σας τηλεοπτική συνήθεια!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας