Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΟικονομίαΕπιχειρήσειςWATT+VOLT: 2ο open career event της χρονιάς

WATT+VOLT: 2ο open career event της χρονιάς

Η WATT+VOLT «ανοίγει τις πόρτες της» και υποδέχεται υποψήφιους WATT+VOLTers την Τετάρτη 19/10 από τις 10:00 το πρωί ως τις 19:00 το απόγευμα, στα κεντρικά της γραφεία (Λ. Κηφισίας 217Α στο Μαρούσι) σε ένα ακόμη συναρπαστικό open career event με νέες επαγγελματικές ευκαιρίες.

Η σταθερή της ανάπτυξη οδηγεί σε συνεχείς ανάγκες για στελέχωση, ειδικά στην εμπορική διεύθυνση, καθώς η εταιρεία στοχεύει στη διαρκή ενδυνάμωση των ομάδων της.

Οι υποψήφιοι, ερχόμενοι στο open event της WATT+VOLT, θα μπορούν να γνωρίσουν τις εγκαταστάσεις της WATT+VOLT, τον χώρο που μπορεί να αποτελέσει τον μελλοντικό χώρο εργασίας τους αλλά και μελλοντικούς συναδέλφους.

Ταυτόχρονα, έχοντας μαζί το βιογραφικό τους, θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με το HR το επόμενό τους βήμα στην αγορά της ενέργειας ως σύμβουλοι ενεργειακών λύσεων, με την προοπτική επαγγελματικής εξέλιξης και ανάπτυξης.

Ως WATT+VOLTers πλέον, θα έχουν μοναδικά προνόμια και σημαντικά οφέλη, μερικά εκ των οποίων είναι ο σταθερός μηνιαίος μισθός, το σταθερό ωράριο εργασίας, η δυνατότητα αποκλειστικής τηλεργασίας , η υπογραφή σύμβασης αορίστου χρόνου, bonus παραγωγικότητας αλλά και bonus πρόσληψης 400€.

Επιπλέον θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν των υπηρεσιών ενέργειας της εταιρείας σε προνομιακές τιμές αλλά και του ιατροφαρμακευτικού προγράμματος που είναι διαθέσιμο εντελώς δωρεάν για τους εργαζόμενους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους και να στείλουν το βιογραφικό τους εδώ, είτε να φέρουν το βιογραφικό τους την ημέρα του event.

Σημαντικές ευκαιρίες καριέρας περιμένουν τους υποψήφιους WATT+VOLTers! Μένει μόνο να τις ανακαλύψουν.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας