Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΟικονομίαΕπιχειρήσειςNovatron Security Distribution: Εξαγορά της Grande Security με περαιτέρω ενδυνάμωση της #1...

Novatron Security Distribution: Εξαγορά της Grande Security με περαιτέρω ενδυνάμωση της #1 θέσης του Ομίλου IFSAS στην Ελλάδα

Η Novatron Security Distribution ΑΕ, μέλος της IFSAS, κορυφαίου Ομίλου λύσεων & προϊόντων Τεχνολογίας Φυσικής Ασφάλειας στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την πλήρη εξαγορά των μετοχών της Grande Security AE.
Η Grande Security με πάνω από 40 χρόνια παρουσίας στην αγορά ασφάλειας, δραστηριοποιείται με επιτυχία στον τομέα της διανομής συστημάτων ασφαλείας και παράλληλα κατέχει ηγετική θέση στις Υπηρεσίες Κέντρου Λήψης Σημάτων (Central Monitoring Station), διαθέτοντας περισσότερες από 24.000 συνδρομητές χονδρικής. Ο κύκλος εργασιών της Grande Security το 2023 ανήλθε στα €4,3 εκατομμύρια ευρώ.
Η Novatron Security Distribution ιδρύθηκε από την IFSAS το Δεκέμβριο του 2015, δραστηριοποιείται στον τομέα της διανομής συστημάτων ασφαλείας και πολύ γρήγορα κατέκτησε την πρώτη θέση ανάμεσα σε όλες τις αντίστοιχες εταιρείες του κλάδου. Ο κύκλος εργασιών της το 2023 ξεπέρασε τα €10,4 εκατομμύρια ευρώ.


Οι ενοποιημένες πωλήσεις του Ομίλου IFSAS το 2023 ξεπέρασαν τα €21 εκατομμύρια ευρώ απασχολώντας πάνω από 100 άτομα προσωπικό. Την τελευταία 3ετία οι ενοποιημένες πωλήσεις του Ομίλου IFSAS έχουν αυξηθεί κατά 75%, ενώ μετά την εξαγορά προβλέπεται περαιτέρω επιτάχυνση της ανάπτυξης των πωλήσεων.


Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Novatron Security Distribution, Άγγελος Γαλλής δήλωσε σχετικά: «Είμαι ενθουσιασμένος για την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Grande Security και καλωσορίζω τα στελέχη της στην μεγάλη οικογένεια του Ομίλου IFSAS, του κορυφαίου Ομίλου στην Ελλάδα. Η εξαγορά αυτή πέραν της περαιτέρω εδραίωσής μας στην διανομή συστημάτων ασφαλείας μας βοηθά να ενδυναμώσουμε και να εμπλουτίσουμε σημαντικά την προσφορά παρεχόμενων υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών στους πελάτες μας. Παράλληλα το ισχυρό πελατολόγιο της Grande Security αποκτά απευθείας πρόσβαση σε νέες υπηρεσίες και σημαντικούς κατασκευαστές όπως οι Dahua, Ajax, Flir, Wi-Tek, ZKTeco μεταξύ άλλων. »
Ο Ιδρυτής & Εκτελεστικός Πρόεδρος του Ομίλου IFSAS, Απόστολος Κάκκος, δήλωσε: «Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον ιδρυτή της Grande Security, κύριο Γιώργο Ζουμπούλογλου και την οικογένειά του για την αμέριστη εμπιστοσύνη καθώς και την υποστήριξή του ώστε να ολοκληρωθεί με επιτυχία η συναλλαγή. Ο Γιώργος και η ομάδα του έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά και είμαστε σίγουροι ότι το μέλλον θα είναι εξίσου θετικό και ελπιδοφόρο. Η εξαγορά αυτή αποτελεί μέρος της ευρύτερης στρατηγικής μας για συνεχή ανάπτυξη & επέκταση με μέλημά μας πάντα την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας μέσα από καινοτόμα προϊόντα, λύσεις & υπηρεσίες.»

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας