Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΟικονομίαΕπιχειρήσειςΕορταστική πρωτοβουλία για καλό σκοπό από Wolt και Wolt Market

Εορταστική πρωτοβουλία για καλό σκοπό από Wolt και Wolt Market

Τρόφιμα και προϊόντα σε 9 φορείς με πολύπλευρο κοινωνικό έργο σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Βόλο, Ηράκλειο, Χανιά, Αγρίνιο και Κοζάνη προσφέρουν η Wolt και το Wolt Market. Με στόχο την υποστήριξη οικογενειών και ατόμων που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες και την κάλυψη βασικών αναγκών τους.

Wolt και το Wolt Market καλούν τους καταναλωτές να προσφέρουν το ποσό της προτίμησής τους (από 5 έως 50 ευρώ), μέσω της εφαρμογής, ενώ ταυτόχρονα, από την πλευρά τους, προσφέρουν επιπλέον τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, ως δωρεά σε έναν από τους παρακάτω φορείς:

Η ενέργεια θα ολοκληρωθεί στις 8 Ιανουαρίου και με το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα αγοραστούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τον εκάστοτε φορέα. Στη συνέχεια, όλα τα προϊόντα θα παραδοθούν στους φορείς για να προσφερθούν απευθείας στους ωφελούμενους τους, ενισχύοντας το πλέγμα κοινωνικής προστασίας στις τοπικές κοινωνίες.

Από πλευράς τους, η Wolt και το Wolt Market θα προσφέρουν επιπλέον τρόφιμα, προϊόντα καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής ενισχύοντας τους συγκεκριμένους φορείς να πολλαπλασιάσουν τον αριθμό των ωφελούμενων τους.

Υπενθυμίζεται ότι η ενέργεια είχε πραγματοποιηθεί και πέρυσι τα Χριστούγεννα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Βόλο, Ηράκλειο και Χανιά, ενώ φέτος η εορταστική αυτή πρωτοβουλία επεκτείνεται στο Αγρίνιο και την Κοζάνη.

Σημειώνεται ότι η συμμετοχή στη συγκεκριμένη δράση δεν συνδέεται με παραγγελία από την εφαρμογή της Wolt.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας