Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΟικονομίαΕπιχειρήσειςVivechrom: «Έδωσε χρώμα» στη Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Προσφύγων

Vivechrom: «Έδωσε χρώμα» στη Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Προσφύγων

Η Vivechrom ανταποκρίθηκε με μεγάλη χαρά, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στο κάλεσμα της ΚΑΕ ΑΕΚ, προσφέροντας χρώματα για τη συντήρηση – βάψιμο της Δομής Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Προσφύγων στον Ασπρόπυργο.

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση, αθλητές, προπονητές και στελέχη της ΚΑΕ ΑΕΚ -μ’ επικεφαλής τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Μάκη Αγγελόπουλο– είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τα παιδιά και να μιλήσουν μαζί τους. Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Ασπροπύργου, «Γεώργιος Τσόκας», λαμβάνοντας μέρος σε αθλητικές δραστηριότητες και φωτογραφίσεις των παικτών της AEK BC με τα παιδιά της δομής.

Σταθερά προσανατολισμένη στην κατεύθυνση της αφιλοκερδούς προσφοράς, η Vivechrom στέκεται δίπλα στην κοινωνία στηρίζοντας δράσεις που έχουν ως στόχο τη δημιουργία μιας καλύτερης καθημερινότητας, εστιάζοντας στη θετική επίδραση που έχουν τα χρώματα στις ζωές των ανθρώπων και ιδιαίτερα των παιδιών.

Η Vivechrom, η μεγαλύτερη εταιρεία χρωμάτων στην Ελλάδα και μέλος του πολυεθνικού ομίλου AkzoNobel, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και κοινωνικής ευαισθησίας στηρίζει σταθερά πρωτοβουλίες και πρωτότυπες δράσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον εθελοντισμό, τον πολιτισμό και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας