Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΟικονομίαΕπιχειρήσειςP&G: Ευρωπαϊκό hub με έδρα την Ελλάδα

P&G: Ευρωπαϊκό hub με έδρα την Ελλάδα

H P&G και τα προϊόντα της, για περισσότερα από 60 χρόνια, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας χιλιάδων νοικοκυριών στην Ελλάδα. Βασική αποστολή της εταιρίας, όλα αυτά τα χρόνια, είναι να εξυπηρετεί τις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών μέσα από καινοτόμα και συνεχώς εξελισσόμενα προϊόντα και υπηρεσίες. Στο επίκεντρο αυτής της αποστολής, βρίσκεται η εφοδιαστική αλυσίδα.

Η εφοδιαστική αλυσίδα της εταιρίας, αποτελείται από ένα σύνολο ταλαντούχων ανθρώπων, οι οποίοι με τη βοήθεια της τεχνολογίας, φροντίζουν να φτάνουν τα προϊόντα της εταιρίας απρόσκοπτα σε κάθε ράφι -φυσικό ή ηλεκτρονικό -, και τελικά σε κάθε σπίτι, και κάθε οικογένεια. O Όμιλος, με στόχο την ακόμα μεγαλύτερη ενίσχυση της παρουσίας του στη χώρα μας, εγκαινιάζει μια νέα εποχή στον τομέα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Logistics, μέσω της δημιουργίας ενός ευρωπαϊκού hub με έδρα την Ελλάδα.

Το hub θα στελεχωθεί από μια νέα ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι θα υποστηρίζουν από τη χώρα μας και τα 40 διανεμητικά κέντρα της εταιρίας στην Ευρώπη, σε ορισμένες από τις σημαντικές λειτουργίες τους, όπως εκείνες που σχετίζονται με τα αποθέματα, την ανάλυση επιπέδου εξυπηρέτησης, τις ποιοτικές διαδικασίες κ.α.

Το νέο αυτό σχήμα θα μπορέσει ταυτόχρονα, να αναπτύξει καινοτομίες και να εξάγει γνώση απαραίτητη για τη δημιουργία οικονομίας κλίμακος, μέσω του καλύτερου συντονισμού και της απρόσκοπτης λειτουργίας της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Η Ελλάδα επιλέχτηκε από την εταιρία ως έδρα του νέου αυτού Center of Excellence, αφενός, λόγω της κομβικής γεωγραφικής της θέσης και των προοπτικών της χώρας στον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας, αφετέρου, λόγω του υψηλού επιπέδου κατάρτισης του προσωπικού που ξεχωρίζει για το ταλέντο και την τεχνογνωσία του. Επίσης, σημαντικό ρόλο σε αυτή την επιλογή διαδραμάτισε και το γεγονός  ότι το κέντρο logistics της P&G στην Ελλάδα, τις τελευταίες δεκαετίες, εμφανίζει εξαιρετικές επιδόσεις, τόσο σε ευρωπαϊκό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Με αυτήν την αφορμή, η P&G πρόσφατα υποδέχτηκε φοιτητές Πολυτεχνικών σχολών, για να γνωρίσουν από κοντά, το έργο της εφοδιαστικής αλυσίδας ενός παγκόσμιου οργανισμού. Οι φοιτητές, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Κέντρο logistics της P&G Ελλάδας, στον Ασπρόπυργο, να γνωρίσουν τους ανθρώπους της εταιρίας, καθώς και να διερευνήσουν τις προοπτικές που ανοίγονται στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Σχετική ανακοίνωση αναφορικά με τη δυνατότητα αίτησης για θέσεις εργασίας μπορείτε να βρείτε εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας