Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΟικονομίαΕπιχειρήσειςVodafone Βusiness: Ανέλαβε τον σχεδιασμό, την υλοποίηση και τη λειτουργία του Market...

Vodafone Βusiness: Ανέλαβε τον σχεδιασμό, την υλοποίηση και τη λειτουργία του Market Pass

To Vodafone Βusiness ως ανάδοχος του διαγωνισμού που διενεργήθηκε από την «Κοινωνία της Πληροφορίας» για το έργο: «Σχεδιασμός Υλοποίηση και Λειτουργία του Συστήματος για την χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης από τον κρατικό προϋπολογισμό με σκοπό την κάλυψη μέρους του αυξημένου κόστους των νοικοκυριών λόγω της σημαντικής αύξησης του δείκτη τιμών καταναλωτή (MARKET PASS)», ολοκλήρωσε το σχεδιασμό και την υλοποίηση της εν λόγω εφαρμογής.

Στο πλαίσιο της σύμβασης, τo Vodafone Βusiness παρέδωσε μια διαλειτουργική και φιλική προς το χρήστη εφαρμογή με βάση τις προδιαγραφές που ορίστηκαν από την διαγωνιστική διαδικασία.

Ο Γιώργος Τζανετάκος, Γενικός Διευθυντής του Vodafone Business, δήλωσε σχετικά: «Το Vodafone Business εξακολουθεί να συμβάλλει στον ψηφιακό μετασχηματισμό του δημόσιου τομέα μέσα από την ανάληψη έργων τεχνολογίας με σημαντικά οφέλη τόσο για τους πολίτες όσο και για τους ίδιους τους οργανισμούς. Η ομάδα του Vodafone Business συνεχίζει τη δυναμική της πορεία υποστηρίζοντας τους Δημόσιους φορείς, ώστε να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των πολιτών όντας περισσότερο αποδοτικοί, ευέλικτοι και ανθεκτικοί».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας