Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΟικονομίαΕπιχειρήσειςΗ Κωτσόβολος συνεχίζει το «ταξίδι» με τον ΔΕΗ Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας

Η Κωτσόβολος συνεχίζει το «ταξίδι» με τον ΔΕΗ Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας

Η Κωτσόβολος, στηρίζει ως Μεγάλος Χορηγός για 2η συνεχή χρονιά τον «ΔΕΗ Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας» και όλους τους αθλητές που αγωνίζονται για το έπαθλο.

Έχοντας ως προτεραιότητα τη βιωσιμότητα και τους εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης, η Κωτσόβολος, αποδεικνύει καθημερινά ότι πράττει με περιβαλλοντική συνείδηση, εντάσσοντας στο επιχειρηματικό της μοντέλο όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες που την ανέδειξαν “Green Brand of the Year για το 2023” στην Ελλάδα.

Παρούσα σε κάθε μεγάλο γεγονός, είτε αυτό είναι ένας αθλητικός αγώνας, είτε μία στιγμή στην προσωπική καθημερινή διαδρομή κάθε ανθρώπου, η Κωτσόβολος είναι εκεί ενδυναμώνοντας όλους τους ανθρώπους να ζήσουν μια Καλύτερη Ζωή.

Ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος 2023 συνεχίζει το ταξίδι του σε ολόκληρη την Ελλάδα, εντάσσοντας κάθε χρονιά νέες διαδρομές. Η αγωνιστική ποδηλασία δρόμου, γίνεται το όχημα προβολής αλλά και ανάπτυξης των περιοχών που διέρχεται το πελοτόν, με γνώμονα τη βιώσιμη κινητικότητα, την ασφαλή μετακίνηση και την διάδοση του αθλητικού πνεύματος.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας