Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΟικονομίαΕπιχειρήσειςNOVA: Αυτό το Πάσχα γινόμαστε εθελοντές για τη «σχεδία»

NOVA: Αυτό το Πάσχα γινόμαστε εθελοντές για τη «σχεδία»

H Nova, μέλος της United Group του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, στηρίζει με μια σειρά δράσεων την ομάδα και το περιοδικό δρόμου «σχεδία» για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Σκοπός της ενιαίας αυτής δράσης κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς είναι η ενίσχυση του έργου της «σχεδία», ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις επανένταξης αστέγων και κοινωνικά αποκλεισμένων συμπολιτών μας.

Την περασμένη Παρασκευή (7/4), εθελοντές εργαζόμενοι της εταιρείας συμμετείχαν στο εργαστήρι «σχεδία  αρτ» και έφτιαξαν πασχαλινές δημιουργίες, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν για τις ανάγκες του κοινωνικού έργου της «σχεδίας».  Επίσης, η Nova διέθεσε σε εργαζόμενους της το περιοδικού της «σχεδίας», ώστε να συστήσει το περιοδικό, να ευαισθητοποιήσει και να κινητοποιήσει τους ανθρώπους της γύρω από ζήτημα της αστεγίας και του κοινωνικού αποκλεισμού.

Η «σχεδία», είναι ένα μέσο απεγκλωβισμού από τον φαύλο κύκλο της κοινωνικής απομόνωσης και του αποκλεισμού. Αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για ανθρώπους που βιώνουν τη φτώχεια σε ακραίες μορφές να ξαναχτίσουν τις ζωές τους. Μέσα από αυτή την αγορά, συνάνθρωποί μας εξασφαλίζουν, με αξιοπρέπεια, ένα ελάχιστο έστω εισόδημα. Επιπλέον, η Nova συνεισφέρει -για να προσφερθούν σε συνανθρώπους μας που δεν έχουν τη δυνατότητα αγοράς- ροφήματα στο πρόγραμμα: «Ένας καφές σε περιμένει».

Ο Χρήστος Αλεφάντης, ιδρυτής και διευθυντής σύνταξης της «σχεδίας», ανέφερε: «Εκ μέρους όλων των ανθρώπων της “σχεδίας”, θα ήθελα να πω ένα ειλικρινές ευχαριστώ στη Nova, στους ανθρώπους της Nova για την παρουσία τους στο σπίτι της “σχεδίας” μας, στο “σχεδία home“, στην καρδιά της Αθήνας, για την πολύτιμη και συνεχή υποστήριξη, για την αγάπη. Η εγκάρδια συμμετοχή των εθελοντών σας στο εργαστήρι “σχεδία αρτ” και, συνολικά, η παρουσία σας, ο τρόπος σας, και φέτος το Πάσχα, είναι μια ακόμα έμπρακτη απόδειξη της ουσιαστικής υποστήριξης στους πωλητές της “σχεδίας” μας από την οποία όλοι μας αντλούμε δύναμη και έμπνευση. Η αγάπη σας είναι πολύτιμη. Ευχόμαστε σε όλη τη μεγάλη οικογένεια της Nova Καλό Πάσχα με υγεία».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Παπάζογλου, Corporate Affairs Executive Director της Nova, σημείωσε σχετικά: «Για 4η συνεχή χρονιά, ενισχύουμε το πολυδιάστατο έργο της “σχεδίας” που εδώ και 13 χρόνια στηρίζει την προσπάθεια των αστέγων και κοινωνικά αποκλεισμένων ανθρώπων να επανενταχθούν στον κοινωνικό ιστό. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα της “σχεδίας”, για το σπουδαίο κοινωνικό τους έργο. Μια ομάδα που με τις πράξεις της, ισχυροποιεί την κοινωνία κάνοντας μας όλους κομμάτι μιας αλυσίδας που επιφέρει άμεσα θετική αλλαγή, με τρόπο βιώσιμο και ουσιαστικό».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας