Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΟικονομίαΕπιχειρήσειςΝέα επιτυχία για PeopleCert και Βύρωνα Νικολαΐδη: Αναβάθμιση από τον οίκο Moody's!

Νέα επιτυχία για PeopleCert και Βύρωνα Νικολαΐδη: Αναβάθμιση από τον οίκο Moody’s!

Μετά τον οίκο αξιολόγησης Fitch Ratings και ο διεθνής οίκος Moody’s Investors Service («Moody’s») αναβάθμισε την PeopleCert σε Β1 από Β2 με σταθερές προοπτικές. Επίσης αναβάθμισε τον κίνδυνο εταιρικής διακυβέρνησης (governance risk score) της PeopleCert σε G-3 από G-4, και τη συνολική βαθμολογία ESG Credit Impact Score σε CIS-3 από CIS-4.

Η αναβάθμιση της PeopleCert έρχεται ως αποτέλεσμα των εξαιρετικών αποτελεσμάτων για το οικονομικό έτος 2022 και της μείωσης του δανεισμού, επιβεβαιώνοντας την ηγετική θέση που κατέχει η PeopleCert στην παγκόσμια αγορά των επαγγελματικών δεξιοτήτων και γλωσσομάθειας (LanguageCert).

Ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Βύρων Νικολαΐδης ανέφερε: «Η αναβάθμιση αυτή έχει για μας ιδιαίτερη σημασία, καθώς αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης για την οικονομική πολιτική και την αναπτυξιακή πορεία της εταιρίας για τα επόμενα χρόνια. Το 2022 ήταν η πρώτη χρονιά με πλήρως ενσωματωμένη την εξαγορά της AXELOS και σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής για τις οικονομικές μας επιδόσεις».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας