Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΟικονομίαΕπιχειρήσειςΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» αύριο (22/4) στο Athens Metro Mall

ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» αύριο (22/4) στο Athens Metro Mall

Πολλές εκπλήξεις επιφυλάσσει αύριο (22/4), παραμονή του Αγίου Γεωργίου, το ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» στους επισκέπτες του Athens Metro Mall.

Όλη την ημέρα, η εντυπωσιακή κατασκευή του ΣΚΡΑΤΣ, σε μορφή συσκευασίας δώρου, θα βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο του Αγίου Δημητρίου, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες, να τις εκτυπώσουν και να τις προσφέρουν ως δώρο σε αγαπημένα πρόσωπα που γιορτάζουν την ημέρα του Αγίου Γεωργίου, η οποία συμπίπτει με την Κυριακή του Θωμά.

Το νέο παιχνίδι ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» είναι, εξάλλου, ο καλύτερος τρόπος για να πεις χρόνια πολλά. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό δώρο, με ένα στα δύο να κερδίζει έως 10.000 ευρώ. Ο λαχνός διαθέτει, επίσης, ειδική περιοχή για αφιέρωση και μπορεί, αντί για ευχετήρια κάρτα, να συνοδεύσει το δώρο για κάθε γιορτή, γενέθλια, επέτειο και κάθε περίσταση.

* Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας