Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΟικονομίαΕπιχειρήσειςΤην 1η Ιουνίου ξανά αιτήσεις υπαγωγής στο καθεστώς «Μεταποίηση- Εφοδιαστική Αλυσίδα»

Την 1η Ιουνίου ξανά αιτήσεις υπαγωγής στο καθεστώς «Μεταποίηση- Εφοδιαστική Αλυσίδα»

Ξεκινάει την 1η Ιουνίου ο δεύτερος κύκλος αιτήσεων υπαγωγής στο καθεστώς «Μεταποίηση-Εφοδιαστική Αλυσίδα» του αναπτυξιακού νόμου.

Ο αρμόδιος για τις Ιδιωτικές Επενδύσεις αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, υπέγραψε σήμερα (17/5) την 2η προκήρυξη για την ένταξη επενδυτικών σχεδίων στο καθεστώς ενίσχυσης «Μεταποίηση-Εφοδιαστική Αλυσίδα» του αναπτυξιακού νόμου 4887/2022.

Ο δεύτερος κύκλος υποβολής των αιτήσεων υπαγωγής επενδυτικών σχεδίων στο παρόν καθεστώς ξεκινά την 1η Ιουνίου 2023 με ημερομηνία λήξης του κύκλου υποβολών την 29η Σεπτεμβρίου 2023.

Σημειώνεται ότι επιτρέπεται η υποβολή επενδυτικού σχεδίου που έχει ήδη υποβληθεί στην 1η προκήρυξη του παρόντος καθεστώτος με την προϋπόθεση της προηγούμενης κατάθεσης αιτήματος απόσυρσης του στην αρμόδια υπηρεσία ή την προηγούμενη έκδοση απορριπτικής απόφασης.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέσω του ΟΠΣ- Αv. Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης και το επικαιροποιημένο υποστηρικτικό υλικό, μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Ιδιωτικών Επενδύσεων και ΣΔΙΤ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας