Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΟικονομίαΕπιχειρήσειςKaizen Gaming: Η παγκόσμια «πρωταθλήτρια», μ' εφαλτήριο το Kaizen Campus στοχεύει στο...

Kaizen Gaming: Η παγκόσμια «πρωταθλήτρια», μ’ εφαλτήριο το Kaizen Campus στοχεύει στο «26-26» (pics)

Η Kaizen Gaming -με το βλέμμα στο 2026- παρουσίασε το στρατηγείο της, τους στόχους και τα σχέδιά της για περαιτέρω ανάπτυξη. Περιλαμβάνουν 1.200 προσλήψεις ως το τέλος του 2024.

Η στρατηγική, η οργάνωση, η τεχνογνωσία, η καινοτομία και κυρίως οι άνθρωποί της είναι το «μυστικό» με το οποίο η Kaizen Gaming κερδίζει το ένα στοίχημα μετά το άλλο. Αυτό επισήμανε -ανάμεσα σε άλλα- ο αντιπρόεδρος της εταιρείας, Πάνος Κωνσταντόπουλος. Κατά τη σημερινή (12/6) παρουσίαση στους δημοσιογράφους του νέου στρατηγείου της, του Kaizen Campus στο Μαρούσι.

Έναν χώρο για τη διαμόρφωση του οποίου, λήφθηκε σοβαρά υπόψη η γνώμη των εργαζομένων. Ώστε, να δημιουργηθεί ένα εργασιακό περιβάλλον με λειτουργικές, άνετες αλλά και φιλικές για τους χρήστες τους υποδομές. Ζητούμενο να επιθυμούν την παρουσία τους εκεί, αφού η Kaizen Campus «θεωρεί κομβική τη φυσική παρουσία των εργαζομένων στο γραφείο», όπως τόνισε ο κύριος Κωνσταντόπουλος. Πάντως, σημαντικό μέρος των εργαζομένων απασχολείτε μ’ ένα μικτό μοντέλο εργασίας. Δηλαδή, με φυσική παρουσία στο γραφείο αλλά και εξ’ αποστάσεως (τηλεργασία).

Οι εγκαταστάσεις διαθέτουν -μεταξύ άλλων- 750 θέσεις εργασίας, περισσότερα από 40 δωμάτια συναντήσεων/τηλεδιασκέψεων, αίθουσα αναψυχής, ντουζ. Είναι 100% προσβάσιμες σε ΑμεΑ, περιμετρικά -σε έκταση 6.000 τετραγωνικών μέτρων- υπάρχουν φυτά και δένδρα. Στο πάρκινγκ έχουν τοποθετηθεί 34 σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Η Παγκόσμια «πρωταθλήτρια» του 2022 και ο στόχος του 2026

Η Kaizen Gaming αναδείχθηκε «Operator of the Year» στα «EGR Awards», τον σημαντικότερο θεσμό στον χώρο του διαδικτυακού παιχνιδιού. Τα «Όσκαρ» του κλάδου, όπως ανέφερε ο αντιπρόεδρος της εταιρείας. Συναγωνιζόμενη όλα τα «βαριά χαρτιά» της συγκεκριμένης βιομηχανίας.

Αυτή τη στιγμή η Kaizen Gaming δραστηριοποιείται σε Ελλάδα και Κύπρο με το brand Stoiximan και στην υπόλοιπη Ευρώπη, σε Βόρεια & Νότια Αμερική και Αφρική υπό το brand Betano. Έχει ενεργή παρουσία σε 13 χώρες -μεταξύ των οποίων Νιγηρία, Γερμανία, Τσεχία, Βραζιλία, Χιλή, Περού, Ισημερινό- και τα μεγαλύτερα γραφεία της είναι στην Ελλάδα (Αθήνα) και στην Πορτογαλία.

 

Κάθε χρόνο εξετάζει τις δυνατότητες εισόδου σε περίπου 20 αγορές. Σκοπεύει ως το 2026 να δραστηριοποιείται σε 26 αγορές. Με το τέλος της επόμενης χρονιάς, βάσει πλάνου, θα έχουν γίνει 1.200 προσλήψεις, με το σύνολο των εργαζομένων να φτάνει στους 3.000. Ο κύριος Κωνσταντόπουλος επισήμανε πως εκ των βασικών στόχων είναι η ποιοτική αναβάθμιση των εργαζομένων, κυρίως στην τεχνολογία. Αναγνωρίζοντας πως είναι ο τομέας με τη μεγαλύτερη δυσκολία ανεύρεσης υπαλλήλων.

Θέλοντας να τεκμηριώσει την αναφορά της προσοχής και της αξίας που δίνεται στο ανθρώπινο δυναμικό, ο αντιπρόεδρος της Kaizen Gaming, ανέφερε ότι πέρυσι δόθηκαν σε μπόνους 7,2 εκατομμύρια. Την τριετία 2020-2022 η εταιρεία συνεισέφερε, μέσω φόρων, στο ελληνικό δημόσιο πάνω από 390 εκατ.ευρώ.

Στον αθλητισμό η συνεισφορά της, σε χρήματα, αγγίζει τα 17 εκατ.ευρώ. Όμως, ιδιαίτερη σημασία δίνεται στο κοινωνικό αποτύπωμα των χορηγικών συνεργασιών της. Γι’ αυτό -όπως τόνισε ο κύριος Κωνσταντόπουλος- σε όλες τις (εντός και εκτός Ελλάδας) χορηγίες, φροντίζει να συμπεριλαμβάνονται δράσεις με κοινωφελή προσφορά.

Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι σύντομα θα επισημοποιηθεί η δωρεά για τον εκσυγχρονισμό του νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης, με προϋπολογισμό 4 εκατ. ευρώ. Επιπλέον, θα συσταθεί σύντομα το Kaizen Foundation που θα αναπτύξει κοινωφελής δράσεις στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας

Γιώργος Καντζιλιέρης
Γιώργος Καντζιλιέρης
Ο Γιώργος Καντζιλιέρης είναι έμπειρος δημοσιογράφος με πολυετή προϋπηρεσία σε εφημερίδες, ραδιοφωνικούς σταθμούς και περιοδικά.