Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023
ΑρχικήΟικονομίαΕπιχειρήσειςInsurancemarket.gr: Ψηφιοποιεί τη Διαχείριση Συμβολαίου

Insurancemarket.gr: Ψηφιοποιεί τη Διαχείριση Συμβολαίου

Το insurancemarket.gr, η μεγαλύτερη υπηρεσία σύγκρισης & αγοράς ασφαλειών, υπηρεσιών ενέργειας και χρηματοοικονομικών προϊόντων στην Ελλάδα, βελτιώνει ακόμα περισσότερο την αγοραστική εμπειρία των πελατών της εγκαινιάζοντας την e-Διαχείριση συμβολαίου, μία μοναδική και πρωτοποριακή υπηρεσία που επιτρέπει στον καταναλωτή να διαχειριστεί το ασφαλιστικό του συμβόλαιο online.

Η εταιρεία, πιστή στο στόχο της να προσφέρει πάντα τις καλύτερες λύσεις στους πελάτες της από άποψη οικονομίας, ευκολίας, ταχύτητας και αξιοπιστίας, επενδύει συνεχώς σε νέες τεχνολογίες και καινοτομίες ώστε όλα να γίνονται εύκολα, γρήγορα και 100% online με λίγα μόνο κλικ!

Η e-Διαχείριση συμβολαίου, η νέα υπηρεσία της εταιρείας, δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να διαχειρίζεται εύκολα τα συμβόλαιά του χωρίς κλήσεις και περιττές αναμονές. Ειδικότερα, μέσω της νέας δυνατότητας, οι χρήστες θα μπορούν να εξοφλήσουν, να εκτυπώσουν, να ακυρώσουν, ακόμη και να αλλάξουν το συμβόλαιό τους. Επιπλέον, θα μπορούν να ζητήσουν και την έκδοση πράσινης κάρτας. Οι διαδικασίες είναι γρήγορες και πραγματοποιούνται απλά με τη συμπλήρωση του email & της πινακίδας του οχήματος.

Σύμφωνα με τον Ιάσoνα Δημητρακόπουλο, Chief Technology Officer του insurancemarket.gr: «O στόχος μας στην υλοποίηση αυτών των δυνατοτήτων ήταν η ταχύτητα και η αμεσότητα εξυπηρέτησης.

Τα περισσότερα αιτήματα διεκπεραιώνονται πια από αυτοματοποιημένες end-to-end διαδικασίες και το 90% των χρηστών, εξυπηρετείται από οποιαδήποτε συσκευή και μάλιστα σε λιγότερο από 1 λεπτό!

Επιπλέον, μέχρι το τέλος του 2022, θα προσθέσουμε ακόμα περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες με στόχο την 100% ψηφιοποίηση της διαχείρισης ασφαλιστικού συμβολαίου».

Ο Χρήστος Συμεωνάκης, Head of CX & Operations του insurancemarket.gr, δήλωσε: «Από σήμερα, εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες μας έχουν τον απόλυτο έλεγχο των ασφαλιστικών τους συμβολαίων, ανά πάσα στιγμή και χωρίς αναμονή!».

Το insurancemarket.gr, βρίσκεται δίπλα στον καταναλωτή τα τελευταία 10 χρόνια, στην επιλογή ασφαλιστικών προϊόντων & υπηρεσιών. Το επισκέπτονται περισσότεροι από 3 εκατομμύρια χρήστες ετησίως για να συγκρίνουν 25+ ασφαλιστικές εταιρείες και έχει διακριθεί με δεκάδες βραβεία για την τεχνολογική του υπεροχή και την κορυφαία εξυπηρέτηση που προσφέρει.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας