Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΟικονομίαΕπιχειρήσειςΣΒΕ: Συγχαρητήρια σε Μητσοτάκη και αίτημα ανάληψης πρωτοβουλιών για την ανάπτυξη

ΣΒΕ: Συγχαρητήρια σε Μητσοτάκη και αίτημα ανάληψης πρωτοβουλιών για την ανάπτυξη

«Η εμπειρία από την προηγούμενη θητεία σας, οι ρεαλιστικές σας θέσεις για την οικονομία και το μεταρρυθμιστικό σας πρόγραμμα για τη δημιουργία ενός σύγχρονου κράτους, μας δίνουν βάσιμες ελπίδες για την πραγμάτωση των προσδοκιών μας», υπογραμμίζει η Λουκία Σαράντη στην επιστολή της προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σε άμεση ανάληψη πρωτοβουλιών για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της βιομηχανίας και της περιφερειακής ανάπτυξης, προσβλέπει ο επιχειρηματικός κόσμος της χώρας μας-ιδίως της περιφέρειας, από τη νέα κυβέρνηση, όπως αναφέρει σε συγχαρητήριά της επιστολή προς τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη η πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδας (ΣΒΕ) Λουκία Σαράντη.

«Η εμπειρία από την προηγούμενη θητεία σας, οι ρεαλιστικές σας θέσεις για την οικονομία και το μεταρρυθμιστικό σας πρόγραμμα για τη δημιουργία ενός σύγχρονου κράτους, μας δίνουν βάσιμες ελπίδες για την πραγμάτωση των προσδοκιών μας», υπογραμμίζει η κ. Σαράντη στην επιστολή της και προσθέτει ότι ο ΣΒΕ είναι έτοιμος να συνδράμει, με όποιον δυνατό τρόπο, στην κοινή προσπάθεια για την ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας και την ευημερία της κοινωνίας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας