Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΟικονομίαΕπιχειρήσειςAdvertary: Δημιούργησε ένα σύγχρονο διαδικτυακό μάθημα με θέμα Personal Branding στα Social...

Advertary: Δημιούργησε ένα σύγχρονο διαδικτυακό μάθημα με θέμα Personal Branding στα Social Media

Σε συνεργασία με την Skg.education

Το 1ο online course της Advertary, σε συνεργασία με την Skg.education είναι γεγονός.

Θέμα του online course αποτελεί το personal branding και πώς μπορεί η ψηφιακή μας ταυτότητα να ενισχύσει τη θέση μας επαγγελματικά και προσωπικά.

Στις μέρες μας, το personal branding έχει γίνει ένα απαραίτητο στοιχείο για την επιτυχία για τον επιχειρηματία, τον επαγγελματία, αλλά και τον εργαζόμενο.

Σε συνεργασία με την Skg.education, που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη των soft skills και το career coaching, η Advertary δημιούργησε ένα πρακτικό, διαδραστικό και σύγχρονο διαδικτυακό μάθημα σχετικά με το Personal branding στα Social Media! 

Μέσω του μαθήματος, το οποίο παρέχεται δωρεάν στους ενδιαφερόμενους, ο καθένας μπορεί να μάθει περισσότερα για το personal branding και με ποιους τρόπους μπορεί να το αξιοποιήσει προς όφελός του, προβάλλοντας όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που κάνουν τον καθένα μας μοναδικό. 

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες του μαθήματος έχουν την ευκαιρία να μάθουν από τον Instructor και Founder της Advertary, Άγγελο Ορφανίδη 10 δοκιμασμένες συμβουλές και να εμπνευστούν από ένα αληθινό case study επιτυχημένου personal branding.

Παρακολουθώντας το μάθημα οι συμμετέχοντες θα λάβουν πρακτικές γνώσεις για το personal branding και θα διαφοροποιηθούν από τον ανταγωνισμό. Ταυτόχρονα, θα αναπτυχθούν επαγγελματικά, δημιουργώντας αληθινές σχέσεις με το κοινό και τους πελάτες τους.

Το παραπάνω course αποτελεί το πρώτο από σειρά courses με επίκεντρο το marketing και την επικοινωνία.

Σημειώνεται πως η Advertary είναι μια νεοσύστατη εταιρεία επικοινωνίας και social media με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Το όραμα της Advertary είναι να αναλύσει τις ανάγκες των πελατών της δίνοντας έμφαση στην ανάδειξη των δυνατών χαρακτηριστικών κάθε έργου με ήθος και ποιότητα, προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις κάθε περίπτωσης, δημιουργώντας φρέσκιες ιδέες για εταιρείες και φυσικά πρόσωπα που επιθυμούν να βρουν την θέση τους στον ψηφιακό κόσμο και να επικοινωνήσουν με το κοινό τους.

Μέσα από τέτοιες στρατηγικές συνεργασίες προσδοκά να διευρύνει τις εργασίες της σε περαιτέρω κλάδους. 

Μάθε περισσότερα για το νέο online course στην ιστοσελίδα της skg.education εδώ!

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας